Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> thuis Toevoegingen >> Content

Over Afgeschermde Porches

De afgeschermde veranda is een van de gelukkigste concepten in huizenbouw . Het is bedoeld voor plezier en schoonheid. Het doel is om een koel briesje en vogels zingen op een warme dag , om te schuilen u van hete zon , regen en plagen , je een uitzicht op de tuin en de natuur te geven , en een oase voor een prive-retraite of familie te creëren vangen get- samen . Het kan de beste plaats van alles te schilderen , lezen, schrijven of naaien zijn. Voordelen

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een afgeschermd terras in een - bug gevulde achtertuin. Naast het feit dat ziektevrije , heb je een hele nieuwe ruimte voor eten , ontspanning en vermaak . Het zal koeler op de veranda dan het is buiten de veranda , en je hoeft niet te veel over morsen en huishouding fret. Tenzij je tapijt , kunt u reinigen met een emmer water en het vegen van een bezem . Wat een geweldige manier om de kinderen buiten en nog steeds sturen hebben ze confiined . Als u niet beschikt over een afgeschermd terras , kunt u een te bouwen op een begroting. Afgeschermde veranda design boeken in overvloed .
Grootte

eerste plaats rekening met de omvang van de afgeschermde veranda , als je het toevoegen van een . Hoeveel familieleden en gasten verwacht u hier hangen ? Zal die tafel en stoelen passen , en toch ruimte laten om de deur naar de werf te openen ? Waar zal die grote , comfortabele stoel gaan ? Heb je meer of minder meubels of mensen dan je in je woonkamer ? Vergeet niet , je wilt dat mensen in staat zijn om vrij rond te lopen . Als je weet wat voor meubels je gaat gebruiken, zet het uit in de tuin , comfortabel gespreid en maak vervolgens " muren " met een touwtje. Meten om te zien hoe groot uw snaar huis is . Tot acht personen comfortabel zitten , uw veranda moet waarschijnlijk zo groot als 15 meter in het vierkant te zijn .
Overwegingen

meeste gescreend veranda's zijn add -ons , en sommigen van hen echt kijken het. Als de buitenkant ontwerp van de veranda komt niet overeen met de kleur, materiaal en stijl van uw huis , zal het dat gevreesde bijzaak look. Dus zorg ervoor dat de dakhelling en het exterieur trim details van het huis te kopiëren . De overhang moet overeenkomen met wat je nu hebt , of in schaal. Voor een ouder huis , kunt u een houten frame veranda te bouwen , maar wees ervan bewust dat het hogere onderhoudskosten dan aluminium of vinyl .
Een andere overweging is de temperatuur . Er zullen dagen met geen wind en warme zon. U zult luchtbeweging moet uw afgeschermde veranda comfortabel. Het is een stuk gemakkelijker te plannen voor een krachtige ventilator aan het plafond nu dan zet men in later . Als het hoogwaardige je niet eens horen lopen .
Effecten

Er kunnen secundaire effecten op de manier waarop uw afgeschermde veranda is gebouwd zijn. Voor een ding , het zal een deel van het natuurlijke licht dat nu is gieten in de kamer achter de veranda , waardoor het donkerder dan het nu blokkeren. Te veel duisternis te voorkomen , voeg dakramen op de veranda en misschien zelfs binnen toevoegen meer kunstlicht.
Blokkeer de weergave van uw achtertuin . Houd de muren hoog genoeg , zodat het dak niet overhang en bepalen het aanzicht van die mooie boom . Steunbalken en framing rondom de screening kan het zicht belemmeren , ook, dus zorgen voor dat .
Preventie /Solution

Voorkom elektrische problemen door de planning voor voldoende stopcontacten . Misschien wilt u lampen , een stereo-installatie of een televisie op de veranda hebben , en je moet verlengsnoeren vermijden . Vanwege de mogelijkheid van vocht , zij gevaarlijk zijn . Of bij nader inzien , laat u de TV binnen. De veranda moet een uitje zijn.
Om problemen te voorkomen met de vloer , zorg ervoor dat het weerbestendig . Het mag niet worden blootgesteld aan zonlicht door het dak , maar de vloer nat tegen neerslag . Ook kunnen kleine bugs komen door scheuren in de vloer . Om dat te voorkomen , uit te breiden screening helemaal tot aan de grond . Gelukkig zijn er nieuwe vloeren materialen in een verscheidenheid van stijlen die meer weerbestendig bieden dan ooit .
Time Frame

Het zal enige planning tijd duren voordat je kunt beginnen uw veranda. U vindt er een bouwvergunning en een goede zonering klaring nodig . Een deskundige zegt dat de bouw van de gemiddelde afgeschermde veranda duurt ongeveer 160 man /vrouw uren van de tijd . Natuurlijk , er zijn veel bouwbedrijven die zal de klus te klaren veel sneller - meestal binnen een maand - maar je zult veel meer betalen voor die

.
From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-additions/1002122611.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.