Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> thuis Toevoegingen >> Content

Hoe je elektrische bedrading Run in een Home Addition

Wanneer u van plan bent een huis toevoeging , bedenkt hoeveel verschillende kamers wordt u de bouw en het type van elektrische installaties zal nodig zijn in elk van deze kamers . Installeer een over-sized scherm als uw belangrijkste panel zal ondersteunen . Dit zal veel elektrisch vermogen verschaffen ; opzetten van een ruggengraat van uw nieuwe elektriciteitsnet , en ondersteuning voor extra add-on constructie in de future.Things Je
Elektrische tester
Schroevendraaiers
Accuboormachine
Boor schroefbits
100 amp nodig sub- panel doos
Gipsplaatschroef
Stud finder
1 inch leiding
1 inch leiding aansluitingen
Hammer
1 inch leiding bandjes
Boor met gatenzaag beetje
ROMEX ® nietjes en blauwe plastic stopcontact of schakelkasten
Toon meer instructies
1

Schakel de hoofdschakelaar om uw paneel box . Gebruik een elektrische tester om ervoor te zorgen dat het af . Gebruik een schroevendraaier of accuboormachine pistool tegen het paneel deksel verwijderen . Kopen van 2

Installeer een sub- panel hieronder uw belangrijkste paneel box . Raadpleeg alle codes of uw elektrische aannemer voor eisen van de code . Bevestig de sub- paneel direct op de nagels of schroeven gipsplaat schroeven door de achterkant van de doos sub- paneel in de studs achter. Gebruik een stud finder indien nodig.
3

Pons twee , 1 -inch gaten , een in het hoofdpaneel en een in de sub- panel . Gebruik een perforator om dit te doen . Voer een stuk van 1 - inch leiding tussen de hoofd-en sub - panel . Gebruik 1 - inch leiding bij elk aansluitpunt en vastdraaien met een hamer en schroevendraaier .
4

Installeer Inbouweenheden 12 centimeter van de grond . Schakelkasten worden meestal geïnstalleerd op ongeveer 48 centimeter van de grond . Neem contact op met eisen van de code of uw lokale inspecteur voor meer informatie . Hamer de dozen op de bouten , met behulp van de ingebouwde nagel flenzen en de hamer .

Run 5 twee of drie zijlijnen van uw sub - panel in het gebied van uw renovatie . Boor gaten in de plafondbalken van uw garage , dat is een typische locatie voor de belangrijkste elektrische paneel . Boor gaten in de noppen van de toevoeging , kamer voor kamer . Verkooppunten zijn meestal geïnstalleerd ongeveer 12 centimeter van de grond ; boor horizontaal loopt op dit niveau rondom de kamer : stud stud

Drop 6 een aftakking naar beneden van het plafond in een van de kamers van uw aanvulling . . Deze wordt gebruikt voor al de schakelaars . Voer nogmaals een aftakking naar een stopcontact . Dit zal gebruikt worden voor al uw verkooppunten in de gehele renovatie. Uw derde aftakking kan worden opgeslagen voor toekomstige add-on werk , of kan worden gebruikt voor aardlekschakelaar circuits als je naast een badkamer zal bevatten .
7

Bevestig ROMEX ® draadkrammen bij elke aansluitbox en over elke 3 tot 4 meter uit elkaar . Run je ROMEX ® draad aan al uw verkooppunten te sluiten . Doe hetzelfde voor alle schakelaars. Vergeet niet , de stopcontacten en schakelaars hebben hun eigen , aparte toevoerleiding van het hoofdpaneel . Voed de ROMEX ® draad in elke doos en laat ongeveer 12 centimeter opknoping uit .

Uw Daarnaast wordt nu bedraad . Je zult de verkooppunten, schakelaars , stopcontacten en aardlekschakelaar lampen later te installeren , nadat de muren zijn gesloten en geïnspecteerd .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-additions/1002122436.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.