Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Marigold Wijn maken

Het maken van uw eigen wijn thuis doet een huis micro - brouwerij of distilleerderij niet nodig . In feite, kunt u kleine batches van wijn uit verschillende materialen te maken met normale gereedschappen . Zelfgemaakte wijn recepten kunnen bestaan ​​uit bloemen, kruiden , fruit en andere ingrediënten. Bijvoorbeeld , een zelfgemaakte goudsbloem wijn maakt gebruik van uw mooie , bloeiende goudsbloem . Goudsbloem wijn , ook wel calendula wijn , is bloemig en volle toen thuis gemaakt en verouderd aan perfectie . Wat je
1 liter brede mond pot
Muslin zakje ( 8 bij 8 inch )
4 kopjes suiker
1 liter water
2 el nodig . gist
4 kopjes goudsbloembloem hoofden
metalen zeef
Aardappelstamper
Toy ballon
1 liter keramische kruik met kurk
Toon meer instructies
1 < p> Voeg 4 kopjes suiker , 1 liter water en 2 eetlepels gist tot een brede mond liter pot. Roer het grondig met een houten of plastic lepel . Kopen van 2

Stuff 4 kopjes goudsbloem bloemhoofdjes in een 8 - centimeter-voor- 8-inch mousseline stoffen zakje , die kunnen worden gekocht van een ambachtelijke aanbod winkel. U kunt ook gebruik maken van kaasdoek in plaats van mousseline . Gebruik alleen de meest verse , gezondste bloemhoofdjes in dit recept . Beveilig het zakje afgesloten met een rubberen band of string.
3

Pureer de tas stevig vast een keer met een aardappelstamper . Deze blauwe plekken de bloemhoofdjes , die de verdrijving van hun sappen bevordert . Gooi de zak van goudsbloem bloemhoofdjes in de pot van suiker , water en gist .
4

Strek een grote speelgoed rubberen ballon over de monding van de pot . Plaats de pot ergens donker en droog zoals in een kelder of een pantry .
5

Controleer op de pot in drie dagen . Als de ballon omhoog heeft gevuld met gas , dit is een teken van het fermentatieproces. Het is een goede zaak . Gewoon strek de lip van de ballon enigszins uit de pot om het gas te verdrijven . Herhaal dit proces om de drie dagen gedurende zes weken .
6

Haal de ballon uit de kan en graven uit de mousseline zak met de goudsbloem bloemhoofdjes . Plaats een metalen keuken zeef over de monding van de pot en gooi de zak van goudsbloem bloemhoofdjes in de zeef . Pureer de tas met de aardappelstamper stevig voor maximaal vier minuten, of totdat alle vloeistof is gestopt druipend van de zeef . Gooi de zak met de goudsbloem bloemhoofdjes .
7

Giet de wijn uit de glazen pot in een keramische kruik van dezelfde grootte . Stevig wig de kurk in de kan . Leg de kruik wijn ergens donker en droog voor een extra zes weken . Echter , hoe langer u toestaan ​​dat uw zelfgemaakte goudsbloem wijn leeftijd , hoe beter het zal smaken en hoe sterker de effecten zullen zijn .

Hoe een Pergola ( Gehecht aan Huis ) Bouw

De volgende stappen beschrijven hoe u een grote aangrenzende pergola.Things bouwen heb je nodig Wood Beugels Schroeven en Bouten Cement Level /Plum Gereedschap ( batterijvoeding ) schroevendraaier Toon Meer instructies 1 Bevestig een grootboek boord om het huis met behulp van vertraging bouten . kopen van 2 Gebruik kruis metingen om de juiste locatie te bepalen voor twee berichten. 3 D

Meer dan ooit