Huis Tuin

Huis Tuin

Ohio Woningbouw Codes voor Decks

Een patio dek op een woning kan financiële waarde toe te voegen aan de woning, maar ook zorgen voor een comfortabele ruimte om buiten te ontspannen . Huiseigenaren in Ohio die willen patio decks bouwen op hun eigenschappen moeten eerst weten wat de bestemmingsplannen en woningbouw codes in hun gemeenschappen . De staat Ohio geen specifieke codes ; de meeste provincies of steden hebben hun eigen regels voor de bouw dekken ; sommige hebben geen helemaal. Of u nu een aannemer in te huren of zelf bouwen het dek , contactpersoon gemeente, stad of provincie ambtenaren aan de eisen van het project te bepalen. Bouwvergunningen

meeste gemeenschappen in Ohio een vergunning vereist voor de bouw dekken op nieuwe en bestaande woningen . De aanvragers moeten eigendom perceel plannen (die het huis en het dek locatie weer te geven ) , alsmede tekeningen van de dek lay-out, na locatie , voet maten en steunbalken dienen. Plannen moeten worden op schaal getekend , alles afmetingen en aansluitingen en details te verstrekken voor leuningen , relingen , trappen en andere structuren gebouwd op het terrein. Uw gemeente of gemeente kan ook eisen dat een bestemmingsplan vergunning .
Materialen
Houten dekken moet worden gebouwd met druk behandeld hout .

Frameconstructie Het dek moet druk - zijn behandeld hout . Metalen onderdelen zoals connectoren en bevestigingsmiddelen moeten van roestvrij staal zijn of met verzinkte coating (type 304 of 316 of een equivalent) zijn . In de stad Lancaster ( Fairfield provincie ) moet bijvoorbeeld bevestigingsmiddelen en aansluitingen worden gemaakt van hetzelfde materiaal , voor gegarandeerde compatibiliteit . De stad vraagt ​​concreet om funderingen en paalgaten beveiligen .
Basic constructie-eisen

Vloerbalken moeten grootte en het ontwerp van het dek is overspannen. In de stad van Akron ( Summit graafschap) bijvoorbeeld , moeten de uiteinden van elke draagbalk lager of draagbalk het hout of metaal van het aangrenzende stuk overlappen . Framing ankers moeten de balken ondersteunen in de zijkanten van de houten liggers . Leuningen zijn vereist voor dekken die 30 centimeter of meer van de grond zijn . Een dek met vier of meer stappen moeten leuningen zijn . Stappen kunnen hebben hoogte-eisen . Specifieke informatie is verkrijgbaar bij uw gemeente .
Inspecties

Inspecties moeten plaatsvinden voor, tijdens en na het dek installatie . Eerst , voordat er beton wordt gestort , paalgaten worden geïnspecteerd op hun bodem en voet stichting. Next is een structurele of framing inspectie ; nodig voor dekken die balken hebben 36 centimeter boven de grond . Het frame moet worden gecontroleerd voordat de vloerdelen zijn gelegd of de vangrails geïnstalleerd . Overheidsgebouw ambtenaren vindt nog een eindcontrole te bieden na het dek is voltooid. Informeer bij uw stad of provincie een specifieke inspectie schema en vereisten voor uw gebied te bepalen .

Hoe de toegang tot uw zolder bouwen

Zolders zonder toegang zijn gewoon verspilde ruimte in de woning . In sommige gevallen is opslag in een zolder kan de verkrampte gevoel een groeiende familie beneden heeft te elimineren . Zolder toegang zou toestaan ​​om vakantie decoraties , kampeerspullen en herinneringen op te slaan . Verrassenderwijs toevoegen zolder toegangen ofwel de hulp van een lokale aannemer vereisen . Een doe - het-zelf

Meer dan ooit