Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> thuis Toevoegingen >> Content

Doe- het-zelf Metal Carports in Oklahoma

Carports zijn er in verschillende vormen en maten , en in het warme klimaat in Oklahoma , doe-het -zelf metalen carports zijn een betaalbare gebouw optie . In gebieden van het land dat koudere winters hebben , een volledig afgesloten garage is meer wenselijk. Echter, voor de vlakten van Oklahoma , waar de temperatuur zelden onder de 50 graden , een open carport, of een die gevelbeplating heeft beperkt op twee of drie zijden is een meer economische oplossing . Lokale fabrikanten

Absolute Steel ( absoluterv.com ) ligt in Texas , maar het bedrijf zal het schip kits naar Oklahoma . Hun gebouwen zijn voorzien van veel opties voor Oklahoma huiseigenaren . Het bedrijf heeft gebouwen die zijn gegarandeerd tegen verkleuring en verf chippen voor 20 , 30 of 50 jaar . Canopy stijl gebouwen zijn de minst dure , met open zijkanten en een beschermend dak. Gebouwen zijn ook beschikbaar die spooraansluiting beschikken over een, twee of drie zijden en een verscheidenheid aan aangepaste opties .
Multi - state Leveranciers

Carport fabrikanten zoals Mueller , Inc ( muellerinc.com ) schip metalen gebouwen aan staten in het zuidwesten . Mueller maakt standalone kits of aangebouwd carports ontworpen om te worden bevestigd aan de zijkant van een bestaand gebouw . Standaard 25 jaar garantie kit van de onderneming komt geheel voorgesneden en klaar om te monteren met gedetailleerde instructies .
Nationale Leveranciers

Metalen carports zijn relatief licht in vergelijking met hout garage , of paal schuur kits , en vele nationale bedrijven schip carport kits in het hele land . Internet enabled commerce kunnen bedrijven die vroeger regionaal worden beperkt tot landelijke leveranciers geworden . Carports en Meer ( hcarportsandmore.com ) is gevestigd in Californië , en schepen carports in Oklahoma , en in het hele land . GPB Inc ' s ( gaport.com /) kantoor aan huis is in Georgië . Het bedrijf schepen kits over het zuiden , met inbegrip van Oklahoma . Coast to Coast Metal Gebouwen ( getcarports.com ) heeft kantoren in vier staten , Texas , Arkansas , New Mexico en Oregon en Idaho , en schepen volledig gerechtvaardigd metalen bouwpakketten naar elke locatie binnen Oklahoma. Bij de behandeling van een nationaal bedrijf in tegenstelling tot een lokaal bedrijf , zorg ervoor om garanties en de procedures voor eventuele teruggave of dienst problemen te begrijpen . Werken met een out - of-town leverancier kan moeilijker zijn wanneer onderhoud of garantie problemen voordoen.
Building Design Options

Klanten dienen de mogelijkheden te onderzoeken bij de planning van de aankoop kant-en- monteren metalen carports . In een gebied beschermd tegen weer en wind door de topografie of volwassen boom groei , een carport met alleen een dak kan een adequate dekking. Echter, voor installaties in de Oklahoma vlaktes , kan de klant willen gevelbekleding toe te voegen aan de carport om hun voertuigen te beschermen tegen wind en regen rijden . Klanten moeten ook rekening houden met de kans op zwaar weer . Een tornado , kan harde wind of hagel storm ernstig beschadigen een metalen gebouw en deze weerpatronen zijn niet vreemd aan de Oklahoma prairies .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-additions/1002121965.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.