Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> thuis Toevoegingen >> Content

Hoe naar Kasten Set

Ingebouwde kasten zijn in de meeste gevallen , eigenlijk in een winkel gebouwd , dan " opgehangen " aan de muren . Vanwege het grote gewicht van de meeste kasten , moeten ze worden gemonteerd studs wand achter de muur , niet alleen de gips of gipsplaat . Aan de kasten goed opgehangen aan de noppen kan ingewikkeld zijn , omdat je werkt via de ruggen van de kasten als je het doet. Een zorgvuldige meting van de voorboren zal de installatie proces dat veel easier.Things je nodig hebt
Potlood Level
meetlint
elektronische studfinder
Kasten
Boor
Pilot bit maken
schroevendraaier bit
Montage schroeven met ringen
Shims
Toon meer instructies
1

Meet de achterkant van de kast , langs de hoogte en breedte . Transfer die meting aan de muur , het markeren van een plein met een potlood en niveau . Maak de onderste regel van het plein de gewenste hoogte van de onderkant van de kast - 20 cm boven het aanrecht is standaard . Zorg ervoor dat alle lijnen zijn niveau en verticaal recht, of schietlood . Kopen van 2

Zoek elke muur stud binnen het vierkant , met behulp van de elektronische studfinder . Markeer elk stud met het potlood en het niveau , tekening verticale lijnen in het vierkant .
3

Meet van de ene kant van het plein aan elk van de verticale balk lijnen en noteer de posities. Breng deze merken aan de achterkant van de kast . Als bijvoorbeeld de nagel lijnen op 10 cm en 26 cm vanaf de ene rand van de lijnen merkstrepen op de achterkant van de kast 10 en 26 cm vanaf de rand .
4

gebruik je boor en piloot beetje aan twee gaten boren langs elke verticale lijn op de achterkant van de kast , een 6 centimeter van de bovenkant en de andere 6 centimeter van de bodem .

Laad
5 de boor met een schroevendraaierbit . Houd de kast aan de muur , binnen het gemarkeerde gebied . Schieten bevestigingsschroeven , met ringen , door elke piloot gat en in de studs .
6

Gebruik je niveau aan de voorzijde kabinet vraagt ​​schietlood , houden het niveau verticaal langs de voorkant te bepalen of het naar voren leunt of rug. Als het naar voren leunt , draai de schroeven aan de onderkant en shim uit de kasten te peilen . Als het leunend, draai de schroeven aan de bovenkant en shim achter het aan de top . Draai de schroeven zodra het recht.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-additions/1002121948.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.