Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> thuis Toevoegingen >> Content

Hoe te Lay Out Stringers

Trappen zijn overal en ze voor duizenden jaren zijn geweest . Ze zijn in wezen een eenvoudig concept waarbij de afstand tussen twee verhogingen en stappen plaats tussen die delen gemakkelijker worden beheerd dan de oorspronkelijke stijgen . Terwijl de trap kan worden gemaakt van beton, metaal en diverse andere materialen , de meeste trappen mensen bouwen zelf betrekken hout en stringers . Stringers zijn de framing van de trap en leggen ze uit is het moeilijkste aspect van de trap building.Things Je
Meetlint
Wood stock afbeeldingen Framing vierkante
Stair meters of rechte rand en klemmen nodig
Potlood
Toon meer instructies
1

Bepaal de opkomst en de run voor uw stringers . De stijging is het meten van uw bovenste punt op de grond en de run is de meting die bepaalt waar het lagere landing punt zal zijn . Kopen van 2

Bepaal hoeveel stappen je moet en vervolgens delen de totale stijgen met het aantal stappen . Dit zal de stijging voor elke stap te bepalen . Als u het bouwen van het dek trappen en hebben het dek op het dek niet geïnstalleerd , dit is eenvoudig, maar als je al hebt gezet het dek op , factor in de dikte van de treden bij het doen van deze wiskunde .
< Br > 3

Bepaal de run voor elke stap . Voor dek trappen , wordt dit vaak bepaald door de breedte van het dek u gebruikt minus een halve centimeter voor een overhang .
4

Bevestig een trap meter aan elke zijde van de framing plein. Aan de ene kant maatregel uit de run voor elke stap en aan de andere markeren de opkomst voor elke stap . Als u geen meters hebben voor uw plein , bevestig het plein om een rechte rand met klemmen zodat u de stijging aan de ene kant en de run op de andere .
5

Mark de bovenste trede door het plaatsen van het plein aan de ene kant van de uw voorraad en het traceren van de opkomst en draaien met een potlood . Breid elk van deze lijnen , zodat ze gaan de hele breedte van het bord. U wordt wegsnijden alles aan de buitenkant van deze lijnen .

Verder
6 markeren van de trap door er het plein langs het bord. De potloodstrepen van de vorige run u gemarkeerd moet het potlood raak voor de opkomst eronder .
7

Mark uit de onderste trede op dezelfde wijze als de bovenste trede . Doorgaan elke lijn en snijd het materiaal weg aan de buitenkant van de lijnen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-additions/1002121926.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.