Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> thuis Toevoegingen >> Content

Hoe te verbinden een Reliance Transfer Switch aan een Sub - Panel

Een power omschakelautomaat ( PTS ) regelt noodstroom back-up voorziening, en is bedraad in een huis de elektrische dienst of sub - paneel . In geval van stroomonderbreking van het plaatselijke nutsbedrijf , kan een back-up generator stroom leveren via de schakelaar . Het motorkoppel wordt automatisch over naar het huis van de bestaande circuits. Het PTS is verbonden met het huis dienst bij zekeringkast of sub - paneel , zodat het direct beschikbaar in geval van nood . Wat je nodig hebt
Reliance Power transfer switch , inclusief installatie kit .
Gele draad connectoren ( draadmoeren ) op platte kop en kruiskopschroevendraaiers
Knockout gat kabelgarnituur
Wire strippers
accuboormachine met diverse boren , en bestuurder bits 1 1/4-inch all-purpose grove schroefdraad schroeven
zaklamp
Toon meer instructies
1

Identificeer een locatie binnen 18 centimeter van sub - panel van het huis voor de overdracht schakelaar . Monteer de overdracht schakelaar aan de muur naast de bestaande laadmiddelpunt met de all-purpose schroeven . Zorg ervoor dat de doos wordt gemonteerd in hout studs , en niet gewoon vastgeschroefd aan de gipsplaten . Kopen van 2

Schakel de stroom in de belasting centrum , verwijder het afdekplaatje van de voorkant van de sub- paneel, of stroomonderbreker . Werk nooit aan elektrische voeding van een huis , of op individuele circuit , wanneer de stroom nog aan staat .

Verwijder 3 een knock-out aan de onderzijde van het paneel , en sluit de draad zweep die leidt van de overdracht schakelaar om dit gat . Schroef de kabel fitting in het gat , en steek de draden in de belasting centrum via de knock-out gat. Zet de draad zweep uit de overdracht schakelaar in de fitting door het aandraaien van de schroeven op de fitting rond de kabel .
4

Identificeer de circuits die u wilt aan de macht door de overdracht schakelaar . In het geval van een onverwachte stroomstoring, dient een noodgenerator uit-toets circuits , zoals het huis van de oven , apparaten , essentiële verlichting, enz. De door de overdracht schakelaar geleverde vermogen zal waarschijnlijk niet het hele huis van stroom , tenzij je een hele kopen thuis generator en overgangsschakelaar staat om de stroomsterkte die nodig is om uw hele huis lopen .
5

Onderzoek de draden ingebracht in het lastzwaartepunt die afkomstig zijn van de transfer switch . Sluit de groene grond draad van de overdracht schakelaar op de grond tentje in de zekeringkast . Sluit alle witte , neutrale draden van de overdracht schakelaar aan de aluminium neutrale lip bar in de belasting centrum .
6

Kies er een circuit dat u wilt aan de macht van de overdracht schakelaar . Verwijder de zwarte draad van de zekering die dit circuit controleert. De rode en zwarte draden die van de Reliance transfer switch worden gebundeld in paren , die leiden tot een individuele stroomonderbreker bij de overdracht schakelaar . Identificeer een van het circuit draad bundels . Kies een bundel die verbinding maakt met een stroomonderbreker bij de overdracht schakelaar dat is hetzelfde cijfer als de breker in het huis van de belasting centrum . Bijvoorbeeld , als het circuit is aangesloten op een 20 amp zekering in het huis, zorg ervoor dat u dezelfde nominale breker in de transfer switch gebruiken .

Sluit
7 de rode draad van de transfer switch circuit de breker in het huis van de belasting centrum . Sluit de zwarte draad van de transfer switch circuit om de draad u verwijderd uit het huis van de stroomonderbreker . Draai deze twee draden samen en sluit ze met een gele draad moer . Duw deze draden in de hoofdschakelaar .

Verder
8 verplaatsen van de individuele sleutel circuits om de overdracht schakelaar . Label elk circuit op de overdracht als de aansluitingen zijn gemaakt. Installeer het deksel weer op het huis van de belangrijkste breker paneel wanneer alle aansluitingen gemaakt zijn.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-additions/1002029725.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.