Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verbinden een Reliance Transfer Switch aan een Sub - Panel

Een power omschakelautomaat ( PTS ) regelt noodstroom back-up voorziening, en is bedraad in een huis de elektrische dienst of sub - paneel . In geval van stroomonderbreking van het plaatselijke nutsbedrijf , kan een back-up generator stroom leveren via de schakelaar . Het motorkoppel wordt automatisch over naar het huis van de bestaande circuits. Het PTS is verbonden met het huis dienst bij zekeringkast of sub - paneel , zodat het direct beschikbaar in geval van nood . Wat je nodig hebt
Reliance Power transfer switch , inclusief installatie kit .
Gele draad connectoren ( draadmoeren ) op platte kop en kruiskopschroevendraaiers
Knockout gat kabelgarnituur
Wire strippers
accuboormachine met diverse boren , en bestuurder bits 1 1/4-inch all-purpose grove schroefdraad schroeven
zaklamp
Toon meer instructies
1

Identificeer een locatie binnen 18 centimeter van sub - panel van het huis voor de overdracht schakelaar . Monteer de overdracht schakelaar aan de muur naast de bestaande laadmiddelpunt met de all-purpose schroeven . Zorg ervoor dat de doos wordt gemonteerd in hout studs , en niet gewoon vastgeschroefd aan de gipsplaten . Kopen van 2

Schakel de stroom in de belasting centrum , verwijder het afdekplaatje van de voorkant van de sub- paneel, of stroomonderbreker . Werk nooit aan elektrische voeding van een huis , of op individuele circuit , wanneer de stroom nog aan staat .

Verwijder 3 een knock-out aan de onderzijde van het paneel , en sluit de draad zweep die leidt van de overdracht schakelaar om dit gat . Schroef de kabel fitting in het gat , en steek de draden in de belasting centrum via de knock-out gat. Zet de draad zweep uit de overdracht schakelaar in de fitting door het aandraaien van de schroeven op de fitting rond de kabel .
4

Identificeer de circuits die u wilt aan de macht door de overdracht schakelaar . In het geval van een onverwachte stroomstoring, dient een noodgenerator uit-toets circuits , zoals het huis van de oven , apparaten , essentiële verlichting, enz. De door de overdracht schakelaar geleverde vermogen zal waarschijnlijk niet het hele huis van stroom , tenzij je een hele kopen thuis generator en overgangsschakelaar staat om de stroomsterkte die nodig is om uw hele huis lopen .
5

Onderzoek de draden ingebracht in het lastzwaartepunt die afkomstig zijn van de transfer switch . Sluit de groene grond draad van de overdracht schakelaar op de grond tentje in de zekeringkast . Sluit alle witte , neutrale draden van de overdracht schakelaar aan de aluminium neutrale lip bar in de belasting centrum .
6

Kies er een circuit dat u wilt aan de macht van de overdracht schakelaar . Verwijder de zwarte draad van de zekering die dit circuit controleert. De rode en zwarte draden die van de Reliance transfer switch worden gebundeld in paren , die leiden tot een individuele stroomonderbreker bij de overdracht schakelaar . Identificeer een van het circuit draad bundels . Kies een bundel die verbinding maakt met een stroomonderbreker bij de overdracht schakelaar dat is hetzelfde cijfer als de breker in het huis van de belasting centrum . Bijvoorbeeld , als het circuit is aangesloten op een 20 amp zekering in het huis, zorg ervoor dat u dezelfde nominale breker in de transfer switch gebruiken .

Sluit
7 de rode draad van de transfer switch circuit de breker in het huis van de belasting centrum . Sluit de zwarte draad van de transfer switch circuit om de draad u verwijderd uit het huis van de stroomonderbreker . Draai deze twee draden samen en sluit ze met een gele draad moer . Duw deze draden in de hoofdschakelaar .

Verder
8 verplaatsen van de individuele sleutel circuits om de overdracht schakelaar . Label elk circuit op de overdracht als de aansluitingen zijn gemaakt. Installeer het deksel weer op het huis van de belangrijkste breker paneel wanneer alle aansluitingen gemaakt zijn.

Beperkingen van het gebruik van een gasgestookte oven

Een gas oven maakt gebruik van aardgas of propaan voor zijn brandstof . Beide gassen bieden verscheidene voordelen . Ze zijn relatief goedkoop , ze zijn zeer efficiënt en ze snel warmte . Echter , gasovens hebben ook een aantal belangrijke beperkingen die u kunnen verhinderen zetten ze waar u maar wilt . U kunt alleen gebruik maken van een gas oven als je rekening houden met een aantal belangrijke

Meer dan ooit