Huis Tuin

Huis Tuin

Electrical & Sanitair voor Afgewerkte Kelders

Een kelder afwerking project is net als afwerking een hele verdieping op uw huis . Lokale bouwvoorschriften verschillen per gemeenschap en uw gebouw afdeling is de uiteindelijke autoriteit over wat correct en legaal is . Zij zullen specifieke eisen voor het sanitair en elektrische systemen . Badkamers , natte bars en keukens vereisen watervoorziening , afval , afvoer en ontluchting sanitair en elke afgewerkte kamer heeft specifieke elektrische vereisten . Watervoorziening

badkamers en andere kamers of functies die water nodig hebben, zullen hun eigen sanitair hebben . Nieuwere materialen zoals PEX en CPVC maken het doen van uw eigen sanitair makkelijker , maar deze materialen zijn niet toegestaan ​​in sommige gemeenschappen . Koperen leidingen zorgt voor de watervoorziening voor de meeste huizen . De grote buizen voor de boiler maken goede aansluitpunten voor kelder sanitair. Aan plotselinge temperatuurswisselingen te verminderen , gebruiken 3/4-inch pijp om water te distribueren naar verschillende kamers , en 1/2-inch buizen specifieke armatuur verbindingen te maken .
Rioolaansluiting

Als u het toevoegen van een badkamer in de kelder en de bouwer omvatten geen toilet of douche ruw - in , zult u de vloer te snijden, breken het beton en voeg de afvoerleidingen . Elke kelder loodgieterswerkinrichting moet verbinding maken met het huis loodgieterswerk ontluchtingspijp . De septische systeem of gemeentelijke riool lijn komt veel nieuwere huizen boven het niveau van de kelder . Afval en water worden afgevoerd in een afgesloten put en daar opgeslagen totdat het een bepaald niveau bereikt. Een pomp activeert die het rioolwater uitwerpt in de grote afvoerpijp van het huis.
Bedrading

Plan op een ander circuit voor elke kamer. Een deelpaneel voegt ruimte voor meer automaten als de belangrijkste dienst panel heeft niet genoeg ruimte voor elke nieuwe vestiging circuit . Badkamers , keukens en natte bars moeten aparte 20 - ampère circuit breakers , 12 - gauge draad en aardlekschakelaar vaten. Andere kamers met standaard tak circuits kunnen 14 - gauge wire , 15 - ampère breakers en standaard stopcontacten gebruiken . Controleer de plaatselijke wetgeving voor specifieke richtlijnen kelder bedrading .
Building Codes

Basement sanitair en bedrading zijn niet veel anders dan de rest van het huis . Dezelfde regels en codes van toepassing is op enkele uitzonderingen na , omdat sommige lokale codes verschillende eisen voor kelders kunnen hebben . Onafgewerkte kelder ruimte heeft niet veel eisen voor elektrische en sanitaire daarbuiten apparaten, zoals ovens , boilers en carter pompen . Sommige plaatsen hebben beperkingen die de toevoeging van bepaalde armaturen in onafgewerkte ruimtes voorkomen . Afgewerkte kelderruimte heeft specifieke voorschriften voor houders , verlichting en sanitaire voorzieningen , die moeten voldoen aan de bouwvoorschriften.

DIY Sauna Kamer

een saunaruimte toevoegen aan uw huis klinkt misschien te extravagant , iets wat je alleen doen als je een loterij wint . Echter, goedkope kits zijn ontworpen om u te helpen uw eigen sauna ruimte te creëren . Sauna ontwerpen en plannen zijn ook gemaakt voor een eenvoudige constructie . Overwegingen Volgens sauna - n - sauna - kits.com , zijn er twee methoden voor het installeren van een sauna :

Meer dan ooit