Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> historische Restauratie >> Content

Subsidies voor Herstel van Historische huizen

Een van de weinige dingen moeilijker dan het herstel van een historisch huis zelf is het vinden van het geld om het te doen . De meeste agentschappen bestemmen subsidies voor projecten die een publiek goed te dienen, en het geld gaat naar de gebouwen die eigendom zijn van niet - for-profit organisaties of zijn open voor het publiek . Sommige lokale behoud agentschappen evenwel bepalen kleine subsidies aan huiseigenaren op zoek naar prive-huizen te herstellen of te behouden met historische betekenis . Belastingvoordelen en goedkope leningen zijn meer beschikbaar dan schenkingen . Lokale Grants

Rechtstreekse federale subsidies zijn over het algemeen niet beschikbaar voor particulieren herstel historisch huis, vooral als de woningen zal worden gebruikt als een prive-woning , volgens de National Trust for Historic Preservation . De beste bron voor dit soort projecten is uw staat en lokale monumentenzorg kantoor. Subsidies verschillen per regio en zou kunnen komen met eisen, zoals een opsomming van de woning in de staat of nationaal historisch register, het beperken van wijzigingen in het pand, en met behulp van enkele van de eigenschap om inkomsten te genereren .

Je zou ook in aanmerking komen voor een fiscale stimulans of een flexibele lening. Naast de staat en lokale programma's , het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling Federal Housing Administration heeft een programma om ontwikkelaars te helpen , investeerders en gezinnen kopen en herstellen woningen in historische wijken .
Resident Curators

The National Trust for Historic Preservation zegt dat sommige staten verlenen particulieren het recht om te leven in staatsbedrijven historische pand voor zo lang als ze willen --- zelfs de rest van hun leven --- als ze beloven om persoonlijk financiën restauratie van het pand. Technisch , deze inwoner curator programma's zijn niet subsidies genoemd . Ze vereisen toekomstige bewoners om een ​​aanvraag in te dienen samen met een herstelplan en het bewijs dat ze gekwalificeerd zijn om toezicht te houden en de financiering van de werkzaamheden .
Plattelandshuisvesting

In sommige
landelijke gebieden , de federale overheid maakt een uitzondering op de onwil om residentiële historische renovatie projecten te financieren. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw Rural Housing Service helpt loon te verwerven , reparatie of herstel van huizen en appartementsgebouwen , waaronder historische huizen , voor een laag en matig inkomen inwoners van plattelandsgebieden , volgens de National Trust for Historic Preservation .
< br >

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/historic-restoration/1002029555.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.