Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> groen >> Content

Problemen met Groene Daken

Groen dak systemen kunnen zo complex als een daktuin met bomen , struiken , stoelen en andere tuin voorzieningen , of ze kunnen zo simpel zijn als duurzaam grassen beplant met de helling van het dak . In beide gevallen moet meerdere lagen materiaal ontworpen om zowel het dak en de planten te beschermen correct geïnstalleerd problemen de groene dak boven beletten. Dak Capaciteit Overbelasting

Als het dak is niet goed beoordeeld voor het gewicht dat hij kan dragen , of indien dat gewicht limiet niet wordt opgevolgd , kan het dak worden beschadigd of zelfs instorten van het gecombineerde gewicht van planten, bodem met water, riolering en andere groene dak bouwmaterialen . Een gecertificeerd structurele architect moet worden geraadpleegd voordat de aanleg van een groen dak , en het gewicht van alle te gebruiken materialen plus het gewicht van water overwogen voordat een groen dak is geïnstalleerd .
Onjuiste Drainage en Lekken < br >

Drainage van een groen dak is van cruciaal belang . Als er teveel water is niet goed gericht van het dak , of als het systeem niet goed is ontworpen en verstopt raakt , dit voegt veel meer gewicht aan het groendak dan het hoort te houden . Het overtollige water kan stagneren of verdrinken de plantenwortels . Lekken in een groen dak voortkomen uit een slecht ontwerp of onvoldoende wortel barrières. Root barrières zijn specifieke materialen ontworpen om de langzame maar onverbiddelijke graven van wortels, die uit elkaar kunnen breken zelfs stevige dak- materialen op zoek naar voedingsstoffen remmen. Lekken ook optreden door gaten of onjuiste installatie van de waterdichte voering laag van een groen dak.
Onjuist plantensoorten

Planten moeten worden gekozen met betrekking tot de hoeveelheid zorg die ze nodig hebben en dat de eigenaar kan bieden, hun volwassen grootte en de windcondities op het dak . Planten die oversized zijn kunnen lijden in ondiep groen dak bodem en worden ontworteld bij harde wind als er geen onderdak. Planten moeten in staat zijn om de harde klimaat vaak te vinden op daken dragen, omdat ze meer blootgesteld aan temperatuur en andere extreme weersomstandigheden .
Overwegingen

meeste problemen met de groene daken zijn te verwachten en kan worden vermeden met een zorgvuldige planning , overleg met groen dak specialisten en door ervoor te zorgen dat het groene dak project correct wordt uitgevoerd . Er zijn verschillende boeken , professionals en websites met een groen dak advies en begeleiding om te helpen problemen met groene daken langs de lijn te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/green/1002029285.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.