Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> groen >> Content

Hoe af te sluiten de Vents in ongebruikte ruimtes

Volgens de Amerikaanse Energy Information Administration , bijna 50 procent van de gemiddelde energierekening gaat naar verwarming en koeling van de woning. Met een landelijk gemiddelde van 9,88 cent per kilowattuur , die kan zorgen voor een aanzienlijke maandelijkse kosten . Een manier om te bezuinigen deze grote maandelijkse factuur is voor het afsluiten van een aantal verwarmingsventilatieroosters in kamers die niet vaak worden gebruikt . Hoewel dit lijkt misschien een eenvoudige taak , indien het wordt gedaan verkeerd kon je uiteindelijk meer te verwarmen en koelen uw huis dan voorheen . Instructies
1

Controleer de kamers die u wilt sluiten voor mogelijke problemen . Als er een thermostaat in de kamer moet je niet de ventilatieopeningen sluiten. Hierdoor kan het apparaat continu te werken , omdat de temperatuur in de kamer is niet waar de thermostaat is ingesteld . Kopen van 2

Zoek de verwarming en koeling unit in de woning . Terwijl de meeste woningen hebben een enkele eenheid die zich buiten , sommige hebben een groot verwarmingselement in ook .

Af te sluiten openingen die het verst van het toestel eerst zijn
3 . Aan het ene uiteinde van de vleugel zelf is er een hendeltje of wijzerplaat. Til de hendel of draai de knop en u zult de kleppen dicht achter de lamellen zien .
4

Close up tot 35 of 40 procent van het huis. Door het sluiten van meer dan dat u het risico van het veroorzaken van een opbouw van druk in het kanaal lopen . Deze constante druk kan lekkage veroorzaken of verergeren reeds bestaande.
5

Sluiten rolluiken en gordijnen in de kamers die de ventilatieopeningen hebben gesloten en sluit alle deuren naar deze kamers . Dit zal de verwarmde of gekoelde lucht in de kamers die u gebruikt te houden .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/green/1002029202.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.