Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> groen >> Content

Verzorging van geramd aarde Walls

geramd aarde is een constructie techniek die mengt en comprimeert componenten zoals vochtige ondergrond , zand , grind , klei en kalk in vaste wanden of blokken. Deze methode is gebruikt om huizen , kastelen en andere structuren te bouwen voor duizenden jaren , op basis van de University of Southern California School of Architecture . Wanden van aangestampte aarde zijn rendabel , milieuvriendelijk , ongedierte - proof en brandwerend . Ze worden duurzamer met de leeftijd en vereisen vrijwel geen reguliere zorg te onderhouden. Wat je nodig hebt
Paint of kit
Paintbrush
Regengoot downspout uitbreiding
zachte spons
Milde vloeibare zeep
Toon meer instructies
1 < p> Laat buitenkant stampleem muren te drogen en uitharden ten minste 10 - regen vrije dagen voor het aanbrengen van afdichtingsmiddelen of verven . Gebruik een duidelijke kit voor een natuurlijke look , indien gewenst. Kopen van 2

Gebruik dakgoot downspout extensies aan direct regenwater weg van buiten geramd aarden wallen . Indien blootgesteld aan frequente regenval , geramd aarde kan lichte erosie schade oplopen in de tijd.

Paint
3 of verzegelen interieur stampleem muren met glanzende verf of kit om ze makkelijker schoon te maken te maken. Breng twee of drie lagen van de verf of kit volgens de aanwijzingen op het etiket van het product .
4

Veeg handafdrukken , vlekken en vuil van interieur stampleem muren met een zachte spons . Bevochtig de spons in een oplossing van warm water en milde vloeibare zeep .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/green/1002029187.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.