Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> vloeren >> Content

Kan ik Seal Mijn Pergo Floor

? Pergo merk laminaatvloeren is geliefd om zijn duurzaamheid en schoonheid . Het lijkt hardhout , maar bestaat uit verschillende lagen van melaminehars , aluminiumoxide en gerecycled hout . Echter , huiseigenaren die Pergo tegel vloeren kopen zijn gewaarschuwd niet de vloer nat te krijgen , want dit kan doffe de finish. Het plaatsen van wax of een waterdichte verbinding op Pergo vloeren wordt niet aanbevolen door de fabrikant . Hout zeehondenproducten zoals vlekken zal ook de kleur en glans van de Pergo houten tegels veranderen . Deskundig advies

Pergo tegels of planken hebben tijd nodig om te wennen aan de normale vochtigheid in de ruimte waar ze zullen worden geïnstalleerd . Pergo adviseert aannemers om ongeopende dozen van Pergo vloeren leggen horizontaal vlakke binnenkant van de kamers waarin ze zullen worden geïnstalleerd voor 48-96 uur vóór de installatie . Gebieden met een hoge luchtvochtigheid moet de volledige 96 uur . Na de installatie wordt Pergo vloeren uitzetten en krimpen afhankelijk van de vochtigheid van de ruimte. Zorg ervoor dat er een 1/4-inch uitbreidingsgebied tussen de vloer en de muren om uitbreiding tegemoet ; anders de tegels kan gesp .
Problemen

plaatsen van een waterslot op Pergo vloeren zal de natuurlijke uitzetting en inkrimping van de tegels of planken te stoppen. Maar omdat Pergo vloeren is ontworpen om " ademen " of uitzetten en inkrimpen , kan het beschadigd raken door te vervormen of te knikken geworden . De Pergo website staat dat de vloer was of agressieve schoonmaakmiddelen zal leiden tot een saaie film te vormen op het oppervlak van de tegels of planken , sterk terugdringen van hun totale schoonheid .
Onderhoud
< br >

Pergo vloeren moet anders dan andere soorten vloeren worden schoongemaakt . Gebruik nooit bleekmiddel , zeep , natte dweil, natte jet of een reiniger met wax als ingrediënt . Pergo beveelt het mengen van 1 liter water met 1 kopje azijn of ½ kopje ammoniak . Dompel een doek of een doek in de mix , wring de overtollige vloeistof en veeg de vloer. Niet uitspoelen . Voor in - tussen schoonmaak, gebruik een stoffer en bezem of een dweil om opfrissen kruimels , vuil , grassprieten of andere deeltjes . Dit is genoeg vocht om de vloer schoon te houden , maar niet genoeg om waterschade veroorzaken .
Waarschuwingen

Omdat Pergo vloer kan worden beschadigd wanneer het constant is bedekt met water , het mag niet in ruimtes met afvoerputjes of rond een sump pomp geïnstalleerd worden . Deze gebieden zijn voortdurend bedekt met water . Indien een koelkast of vaatwasser is over een gebied van de Pergo vloer worden geplaatst , die expansie tussen de Pergo vloer en de wand heeft een afdichtmiddel zoals schimmel - resistent silicone of een afdichtmiddel door Pergo . Dit moet tijdens de installatie worden gedaan , niet daarna.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/floors/1002121508.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.