Huis Tuin

Huis Tuin

Specificaties voor het bouwen van een Suspended betonnen vloer

Suspended betonvloeren zijn zeldzaam in de woningbouw in de Verenigde Staten, maar komen vaak voor in de utiliteitsbouw . De American Concrete Institute ( ACI ) handhaaft normen voor de constructie van zwevende betonplaten , het verstrekken van eisen voor het ontwerp en de bouw van zwevende vloeren . Specificaties

De ACI eisen dat bepaalde belangrijke specificaties worden opgenomen in het bestek voor een zwevende plaat ontwerp . Deze specificaties zijn de grootte en de geometrie van een draagconstructie , de gegevens van de wapening in het beton , de specificaties van deuvels dat de plaat aan te sluiten op de steunen , de locatie van de bouw gewrichten, de specificatie van een metalen dek dat de plaat ondersteunt , de specificaties van een offshoring dat de structuur en het ontwerp-toleranties van alle elementen van de structuur ondersteunt .
Reinforcement

interne versterking van de geschorste betonplaten doorgaans is het conventioneel ijzer versterking of - nagespannen wapening . Nagespannen wapening is een soort versterkende structuur die onder spanning en is effectief in het voorkomen vervorming of uitzakken van de plaat wanneer het beton wordt onderworpen aan een gewichtsbelasting . Nagespannen wapening wordt vaak gebruikt wanneer de plaat grotere afstanden moeten overbruggen .
Metal Decking en Ondersteunt

Suspended platen worden vaak ondersteund door een stalen raamwerk , en de ondersteunde plaat wordt beschouwd ofwel composiet of noncomposite zijn . In een samengestelde plaat ontwerp , de betonplaat en staal kader mechanisch verbonden op zodanige wijze dat de twee elementen samen om lasten op de plaat te ondersteunen . In een noncomposite ontwerp , de plaat en de kader -functie zelfstandig gewichtsbelastingen dragen. In sommige ontwerpen een metalen dek steunt de plaat , en deze ontwerpen het dek fungeert gewoonlijk als vorm Beton wanneer het gegoten en plaats blijft nadat het beton is uitgehard .
Inspecties

Inspectie van zwevende betonnen vloeren is moeilijk omdat de vloer is vaak verborgen onder andere elementen van de structuur , en de structurele tekortkomingen kunnen bijna onmogelijk te detecteren . De verslechtering van de interne versteviging is een van de grootste bedreigingen voor de sterkte van een zwevende betonplaat , en inspecteurs moeten alert zijn op elk teken van verroeste wapening , zoals roest op het oppervlak van het beton. Indien tekenen van roest worden gezien , of de inspecteur vermoedt een andere structurele problemen, moet een specialist worden geraadpleegd .

Hoe te installeren Houten Vloeren Rond Bullnose Walls

Bullnose hoeken zijn afgerond gewrichten gebruikt om de juiste hoeken van buitenhoeken wijzigen . Ze worden meestal aangetroffen in de uitsparingen waarin buiten en verdelen deuren zijn voorzien , samen met de openingen op trappen . Terwijl aantrekkelijker dan gewone rechte hoeken , ze een kleine extra probleem in dat zagen van bochten moeten worden gemaakt in de hardhouten vloeren . Dit is eenvou

Meer dan ooit