Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een natte bed te maken tot een ongelijke vloer

Ongelijke vloeren problemen stelt in een huis van een onvermogen om goed af te voeren moet de structuur vloed , aan ontbreekt voldoende vlakheid voor vloerplaat of tegels plaatsing . Er zijn verschillende vloer - nivellering methoden , maar nat - bed plaatsing werd met succes gebruikt voor decennia . Een natte bed is een betonnen ondergrond van zand en cement , verdeeld over een bestaande ondervloer . Niet zo sterk als een concreet met grind aggregaat , het oppervlak is nog steeds sterk genoeg als basis voor elke vloer option.Things Je
Bezem nodig
Cleanser , pH - neutraal
Mop
Asphalt mastiek
stalen spaan
Dakvilt
Macht nietmachine
Staples
Metalen regelwerk
draad banden
Zand
Portland cement
latex additief
Kruiwagen
Tuin schoffel
Spade
Waterpas
Toon meer instructies
1

Veeg de vloer schoon van alle losse vuil of puin . Dweil het oppervlak met behulp van een pH - neutrale reiniger en een touw mop . Spoel de vloer na het dweilen met schoon water . Kopen van 2

Bedek de vloer met een laag asfalt mastiek spreiding in plaats met een troffel . Leg een laag dakleer over de mastiek . De mastiek houdt het vilt op zijn plaats . Plaats het vilt eerste rij zodat de randen overlappen basis van de wand van 4 cm . Snijd einde het vilt met een mes montage op zijn plaats. Zorg ervoor dat de uiteinden van de vilt 's stijgen 4 inch up basis van de muren ' . Plaats extra gevoelde document rijen op de vloer overlappende de randen van elke 4 centimeter over de rand van de vorige rij is . Plaats de laatste rij , zodat de rand stijgt ook de muur. Knip het vilt in de lengte langs de muur in het 4 - inch merk en het overtollige papier te verwijderen.

Plaats 3 een laag metalen lat over de dakleer . Overlappen de randen van de lat stukken ' waar zij voldoen aan door 2 centimeter. Snijd de lat met een paar blikschaar wanneer dat nodig is voor de montage . Nietje de lat op zijn plaats door middel van het vilt in de ondervloer . Plaats een nietje om de 6 centimeter over het gehele oppervlak . Als de vloer is van beton , metaal gebruiken banden verbinden overlappende randen van de lat in plaats van nieten het in positie . Plaats een gelijkspel om de 6 centimeter langs de overlappende naden . Grootte en het gewicht van de bond lat voorkomt dat het bewegende als je de natte bed te plaatsen.
4

Maak de mortel voor gebruik in de natte bed door het mengen van 4 delen zand met 1 deel Portland cement in een kruiwagen . Meng de twee materialen grondig met een tuin schoffel , en een latex additief aan de mortel , gebruikt in plaats van water voor kracht in de uiteindelijke bed . Meng het additief in het zand en cement tot je een nat beton die u kunt vormgeven met uw hand.
5

Spreid de specie over de vloer met een spade . Druk de mortel stevig tegen het vloeroppervlak met een troffel door de metalen lat vorming van een mortellaag op het oppervlak van de vloer . Lag een bed dat is ongeveer een halve centimeter dik.
6

Strijk het bed met de troffel als je verder gaat . Het plaatsen van een waterpas op de natte bed oppervlak als je smoothing bepaalt hoge of lage punten in de mortel . Schraap hoge punten van de mortel met de rand van de troffel en voeg mortel waar nodig in te vullen holtes . Laat het bed uit te harden gedurende zeven tot 10 dagen vóór het gebruik van de ondergrond.

Hoe maak je een Concave Basement vloerniveau

Basement vloeren zijn vaak gebouwd met een lichte concave oppervlak zorgen voor afvoer via een centrale regenpijp . Het beëindigen van een concave vloer kan echter moeilijk blijken ; de helling van de vloer voorkomt het leggen van meest vloermateriaal . Voor het leggen van de vloerbedekking , moet u de concrete niveau , het creëren van een oppervlak dat is van gelijke hoogte over de gehele vloer .

Meer dan ooit