Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> vloeren >> Content

Hoe je figuur de Hoek Cut van hardhout bij de Muur

Meest hardhouten vloeren voldoen aan de muren in een hoek van 90 graden of parallel zijn aan hen, en een 0 -graden afkort op een verstekzaag maakt de pasvorm perfect. Wanneer hardhouten vloeren ontmoet een muur onder een andere hoek dan 90 graden hoek , het bepalen van die hoek lijkt onhandig . Gissen naar de hoek zal je dicht , maar het meten van de hoek is een betere oplossing . Een schuine meter maakt het meten van de hoek en het opzetten van uw verstekzaag easy.Things Je
Scrap Need 1 -by - 6 hout
Bevel peilen
Verstekzaag
Toon meer instructies < br >
1

Leg een stukje stuk van 1 - op - 6 plat op de vloer met een rand randen tegen de groef rand van de hardhouten planken en het einde gewoon tegen de muur . Dit laat een driehoekige ruimte tussen de muur en de hoek van de 1 - op - 6 dat de muur niet raakt. Kopen van 2

Draai de vleugelmoer op de schuine meter . Plaats de afschuining meter op de vloer met de greep plat tegen de rand van de 6 1 bij . Beweeg de schuine gauge arm totdat deze plat tegen de muur . Houd de arm plat tegen de muur en het handvat vlak tegen de rand van de 6 1 -by - . Draai de vleugelmoer .

Houd 3 de schuine meter handvat tegen de rand van de 1 - op - 6 met de arm uitgebreid over het gezicht van de 1 - op - 6 in de buurt van het einde . Teken een potlood lijn over de 1 - op - 6 en gebruik de arm als een gids .
4

Zet de 1 - op - 6 op de mijter zag . Stel de tabel hoek om het zaagblad met het potlood moet uitrichten . Snijd de 1 - op - 6 ongeveer 1/4-inch van het potlood lijn naar de hoek te testen. Stel de tafel in de hoek , indien nodig, om de snede evenwijdig met de lijn te maken.
5

Plaats de 1 - op - 6 op de vloer met de rand tegen de hardhouten vloeren plank en de hoek snijdende tegen de muur . Het afgesneden uiteinde van de muur moet bemoeien zonder grote gaten . Kleine openingen minder dan 1/8-inch zijn aanvaardbaar .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/floors/1002121205.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.