Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> vloeren >>

Schuine een keramische vloer voor een Drain

Voor een afvoerputje om zijn doel te dienen , moet het oppervlak van de vloer schuin naar de drain . Aan piste een keramische tegelvloer , moet u de vloer voor te bereiden voordat u de tegels. Maak een modder bed als het betegelen oppervlak boven uw ondervloer om de nodige helling te bieden . De modder bed is gewoon een mix van zand en cement die je kunt vormen als nodig is. Zodra de modder bed is voltooid , kunt u de keramische tegels en de afvoer te installeren met de juiste helling op zijn plaats om de stroom van water over uw afgewerkte floor.Things je nodig hebt
pH - neutrale reiniger Heb Mop < br > Floor schuurmachine of betonslijpmachine
Bezem
PVC pijp
Hacksaw
Dakvilt
Macht nietmachine
Staples
asfalt mastiek
staal troffel
Metalen regelwerk < br > Draad banden
Meetlint
Krijt
Zand
Portland cement
latex additief
Spade
Kruiwagen
stalen spaan
2 - door - 4 - inch plank
Toon meer instructies
1

Reinig het oppervlak van uw vloer met een pH - neutrale reiniger, met een zwabber om weg te schrobben vuil of puin . Spoel de vloer met schoon water na het dweilen , en dan laten drogen voor 02:58 uur . Kopen van 2

Voeg een lichte textuur aan het vloeroppervlak met een vloer schuurmachine over houten vloeren of een betonnen slijpmachine als ondervloeren zijn concreet . Laat de machine over de vloer eenmaal om een ​​enigszins geruwd oppervlak te creëren voor een betere hechting van de modder bed materialen. Gebruik een bezem om vuil te vegen van de vloer .

Gebruik 3 een ijzerzaag om een ​​3 -inch lengte van de PVC-buis van dezelfde diameter als de afvoer te snijden. Plaats de pijp over de afvoer om het te beschermen en markeer de locatie.

Plaats
4 een laag dakleer over de vloer . Rol het voelde in rijen , met de rand van elke nieuwe rij overlapt de vorige rij door vier centimeter . Knip het vilt papier te passen , met behulp van een mes . Gebruik nietjes verdeeld om de zes centimeter over het vilt om het vilt te bevestigen aan een houten ondervloer . Beveilig het vilt op een betonnen ondervloer met behulp van asfalt mastiek onder het vilt . Spreid de mastiek met een stalen spaan . Knip het vilt rond de PVC drain marker , en werken rond de marker plaatsing .
5

Place metalen lat over de voelde . Gebruik een twee -inch overlap tussen lat stukken , en snijd de lat als nodig is, met behulp van blikschaar . Nieten de lat om houten ondervloeren met zes- inch afstand tussen de nietjes . Bind de overlappende randen samen met draad bindingen boven de betonnen ondervloeren , regelafstand de band zes centimeter uit elkaar . Snijd de lat rond de afvoer marker en werken rond het, behoud van haar positie .

Meet 6 de afstand van de afvoer aan elke wand van de vloer zal raken . Maak een horizontale lijn op elk van de muren met een krijtje op het hoogtepunt van een derde inch voor elke vijf meter afstand van de afvoer naar de muur , plus een kwart inch . Dit is de hoogte van het hellende betonnen oppervlak aan de muur. Wanneer u het beton verspreid , bouwen tot deze hoogte aan de muur , dan helling het beton in de richting van de afvoer, waar de afgewerkte hoogte een kwart inch zal zijn .
7

Maak markeringen langs de vloer op vijf meter intervallen van de afvoer naar de muur , zodat u de hoogte verandering van uw hellende betonnen controleren op elk punt . De hoogte verandering dient een derde inch voor elke vijf meter .
8

Maak de modder bed mengsel door het mengen van vier delen metselzand met een deel Portland cement in een kruiwagen . Gebruik een spade om grondig te mengen . Voeg een latex additief aan het mengsel in plaats van water , en meng het additief in het zand en cement totdat het beton net nat genoeg om zijn vorm te houden wanneer gevormd tot een bal .
9

Gebruik een troffel aan de mix te plaatsen over de vloer . Druk op het beton als je het verspreid op zijn plaats om de mix te dwingen door de metalen lat en op de onderstaande vilt. Begin bij de buitenrand van de vloer , de opbouw van de modder de maximale helling hoogte en vervolgens schuin deze omlaag gestaag vanaf daar . Houd de helling zo gelijkmatig mogelijk , het controleren op elke vijf meter merk om ervoor te zorgen dat je het handhaven van de juiste helling.
10

Voer een lengte van 2 - door - 4 plank over de modder vloer om het glad terwijl de gewenste helling over de lengte van de vloer . Houd het bord met het ene uiteinde naar de muur en de andere in de richting van de afvoer , en druk licht . Als je het bord sleept langs het de helling wordt genivelleerd , smoothing hoge plekken en het vullen holtes in uw hellend oppervlak . Kijk naar de onderkant van het bord voor een grote ruimten eronder als je het langs slepen . U moet uw troffel gebruiken om in te vullen grote vides met meer van het betonmengsel voordat u verder gaat . Elke grote hobbels merkbaar onder de raad van bestuur kan worden gladgestreken door lichte verhoging van de druk van de raad.

De duurzaamheid van een laminaatvloer

Laminaat is een wenselijke vloer keuze vanwege de betaalbare prijs en installatiegemak . Het is beschikbaar in een bijna eindeloze reeks van keuzes en het kan worden gemaakt van verschillende soorten hout en steen na te bootsen . Dit betekent echter niet intensief onderhoud van deze materialen nodig en is gemakkelijk te reinigen en onderhouden . Bovendien , de stevigheid en veerkracht van laminaat

Meer dan ooit