Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> vloeren >> Content

Hoe kan ik een Ondervloer Lag in een Badkamer

De badkamer is vaak een van de kleinste kamers in een huis , maar het is een waar afleggen van de installlation van een nieuwe ondervloer kan leiden tot grote problemen . Het negeren van de noodzaak van een nieuwe ondervloer kan leiden tot lekkages , plafond schade en vloerbalken schade . Het gebruik van de verkeerde ondervloer materiaal of improprer installatie techniek kan ook leiden tot problemen . Geef zo veel zorg en aandacht voor uw ondervloer materialen en installatieprocedures als u doen om het kiezen van uw toplaag vloeren materialen , zodat beide nu omhoog houdt voor years.Things je nodig hebt
Krijt
Veiligheidsbril
Circular zag
Hammer
Beitel
Schuurpapier
krant
Marker
Schaar
Contact cement
Multiplex , OSB of cement steunplaat
Badkamer plattegrond layout
Boor
corrosiebestendig houtschroeven
Gips uitvlakmassa
Toon meer instructies Heb Schakel de badkamer Grondoppervlak

Shut 1 korting op alle watervoorziening naar de badkamer . Spoel het toilet aan de kom met water te legen. Kopen van 2

Verwijder alle bestaande oppervlak vloeren , zoals tegels of tapijt . Verwijder toestellen die rusten op de bestaande vloer , zoals het toilet , wastafel en ligbad .

Controle 3 van de stabiliteit en de conditie van de bestaande ondervloer rondom het bad . Als het stabiel is , het werk rond het bad .
Vervanging van bestaande Ondervloer
4

Controleer de toestand van de bestaande ondervloer . Kijk voor plekken die zijn verrot , kromgetrokken of meeldauw . Bepaal welke gebieden kan worden opgeslagen , indien aanwezig.
5

Trek een krijtlijn plein rond de beschadigde gebieden .
6

Doe veiligheidsbril en verwijder zoveel mogelijk van de gebied mogelijk met een cirkelzaag . De diepte van de cirkelzaag over 1/8-inch dieper dan de dikte van de bestaande triplex . Schakel over naar de hamer en beitel om de resterende stukken te verwijderen . Zand ruige randen zodat de nieuwe multiplex precies zal passen .

Put
7 een stuk krant over het plein en teken de opening met een marker . Snijd de krant en het gebruiken als een sjabloon voor het snijden van de nieuwe multiplex vervangingsonderdelen . Lijm hem met contact cement .
Installeren van de nieuwe badkamer Ondervloer
8

Volg de aanbevelingen van de stromende fabrikant voor het type en de dikte van de ondervloer materiaal om te gebruiken , zoals multiplex , OSB of contact cement steunplaat .
9

Herzie uw plattegrond metingen voor de badkamer om te bepalen hoeveel subflooring materiaal je nodig hebt. Voeg 20 procent naar de lay-out metingen om te zorgen dat u genoeg subflooring materiaal aan te schaffen.
10

Gebruik krant om een sjabloon voor de badkamer ondervloer tekenen. Knip de sjabloon en leg het op de diagonaal van de ondervloer materiaal. Door het snijden van de ondervloer stukken op de diagonaal , de draagkracht van de ondergrond te versterken en het verminderen van stress en de druk op de vloerbalken . Gebruik deze techniek als u de installatie van de ondervloer op een betonnen fundering .
11

Breng de lijm type aanbevolen door de ondervloer materiaal fabrikant aan de ondervloer materiaal geselecteerde hechten. In de meeste gevallen betekent dit contact cement .
12

Drive corrosiebestendige schroeven met een boor door het multiplex en in de vloerbalken voor bovenverdieping installaties . Deze extra stap zal de ondergrond stevig en stabiel te maken. Rijd de schroeven over 1/8-inch onder het bovenste oppervlak van de multiplex .
13

Vul in het gebied boven de schroeven met een lichtgewicht gips egaliseermiddel . Dit ook doen voor lage vlekken of oneffenheden . Dit helpt voorkomen dat tegel toepassingen van kraken ; het zorgt voor een gladde en vlakke ondervloer voor elk type van uiteindelijke oppervlak vloeren materiaal .
14

Laat de ondervloer lijm drogen voor ten minste 24 uur voordat u naar de bovenkant vloer materiaal te installeren. < br
>

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/floors/1002121141.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.