Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> vloeren >> Content

Het knippen van een houten vloer rond een Haard

Trimmen een houten vloer , zodat het voldoet aan de rand van een haard gelijkmatig kan een moeilijke taak zijn . Cutting elk bord juist om de haard boord is tijdrovend , en kan vaak leiden tot een gekartelde rand waar de oppervlakken te voldoen. Een betere optie is om ofwel undercut een verhoogde haard licht , zodat u de borden kunnen uitbreiden eronder of verbergen het bord eindigt, of plaats sierlijsten overlapt de overgang tussen de twee oppervlakken . Ofwel keuze resulteert in een heldere, schone rand dat is veel aantrekkelijker dan de grillige alternative.Things je nodig hebt
Afplakband
hardhouten vloerdelen
Underlayment
Krijt
veiligheidsbril Spaanplaat maskeren
Undercut zagen met diamant zaagblad
Hammer
Beitel
Tafelcirkelzaag
Meetlint
Houten profiel
houtlijm
Toon meer instructies < br > Trimmen langs een verhoogde haard

Plaats 1 een strook plakband langs de basis van de haard aan de haard oppervlak beschermen tegen chippen als je het onderbieden om ruimte te maken voor het gieten .
< br > 2

Plaats een van de vloerdelen die u installeert op een stuk van de onderlaag die u gebruikt om de vloerplaat het klaar hoogte geven .
3

Verplaats de gecombineerde piece aan de basis van de verhoogde haard . Druk op het bord en onderlaag tegen de haard en dan trek een lijn op de haard langs het oppervlak van het bord met het krijtje .
4

Verplaats het bord en onderlaag langs de rand van de haard , het herhalen van de lijn meerdere keren totdat je had betrekking op alle zijden van de haard met een doorlopende krijtlijn . Deze lijn zal dienen als uw snijlijn voor prijsonderbieding de haard .
5

Bevestig een diamant zaagblad om uw undercut zaag . Bevestig het vacuüm gastheer voor de zaag en sluit vervolgens het andere uiteinde van de slang aan uw stofzuiger .
6

Zet op een paar van een veiligheidsbril en een stofmasker .
7 < p> Zet de stofzuiger op te zuigen stof gemaakt met de zaag . Plaats de zaag tegen de basis van de haard en dan beginnen snijden langs de stookbodem , gelijk met de vloer . Maak uw snede door de haard tot een diepte van 1/4-inch langs alle zijden van de haard waar u van plan om de houten vloer te installeren.
8

Stel de zaag om de hoogte van de krijtlijn op de haard als uw undercut zaag is in hoogte verstelbaar . Zo niet , zet het mes om de hoogte van de krijtlijn . Snijd een tweede lijn in de haard op de krijtlijn , ook tot een diepte van 1/4-inch , rond de haard .
9

Gebruik een hamer en beitel om de snede gedeelte van de haard te verwijderen , tot je een 1/4-inch diepe kloof langs de basis van de haard .
10

Installeer de houten vloeren als normaal, het snijden van de lengte van de planken met een tafel zagen zo breiden ze in de kloof onder de rand van de haard .
Trimmen Langs een Flat haard
11

de houten vloerdelen zo dicht mogelijk bij de rand van de haard mogelijk installeren , het snijden van de eindigt zodat ze een kleine opening van ongeveer 1/4-inch langs de verbinding verlaten .
12

Meet de lengte van de overgang tussen de twee oppervlakken met een meetlint . Gebruik de meting om een ​​stuk van platte bodem houten sierlijst gesneden om de lengte te passen , met behulp van een tafel zag . Gebruik een schuine 45 graden rand voor het gieten , zodat u de haard kan omringen met een frame , als een fotolijstje .
13

Lijm het kader van de trim over de kloof tussen de haard en de vloer , het aanbrengen van houtlijm aan de achterzijde van het hout voordat u het op zijn plaats . Veeg lijm die ontsnapt met een vochtige spons . Laat de lijm 48 uur drogen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/floors/1002121104.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.