Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> vloeren >> Content

Montage traptreden

Vinyl of rubberen traptreden zijn materialen die voldoen aan de loopvlakken van je stappen - het deel van de trap stap je op . Ze zijn essentieel waar er een hoog risico op uitglijden en vallen , zoals bij entrees of buiten wanneer de stappen nat . Loopvlakken zorgen voor extra tractie en maken stappen veiliger om op te lopen . Treden ook helpen bij de bescherming van de stappen tegen overmatige slijtage en zijn duurzaam , ondanks de hoge traffic.Things je nodig hebt
Treads
Stanleymes
Contact cement
Roller
Toon meer instructies < br >
1

volledig Maak de stappen . Vegen , stof , wassen en goed drogen voordat u verder gaat . Kopen van 2

Meet de breedte en het loopvlak (de lengte van de achterkant van de stap naar de voorkant ) van de stap en snijd elk loopvlak met een hulpprogramma mes .

Snijd Goedkope 3 het loopvlak een paar centimeter kleiner dan de breedte van de trap , zodat je een beetje ruimte kan laten aan elke kant. Aannemen , als een voorbeeld , dat de trap van 36 cm breed en u wilt dat elke loopvlak tot 30 centimeter te meten, waardoor 6 centimeter in totaal . Deel dit getal door 2 te bepalen hoeveel ruimte te laten op elke zijde . In het geval van het voorbeeld , een merkteken 3 centimeter van elke rand van de trap .
4

Test het loopvlak op de trap terwijl het droog is om te waarborgen dat aan uw specificaties voor de grootte. Breng eventueel wijzigingen aan elk profiel en op maat gesneden.
5

Spread contact cement langs de onderkant van elke traptrede en druk stevig naar beneden op elke stap van voor naar achter .
6

Roll van links naar rechts en van voor naar achter met een roller om het loopvlak te garanderen is volledig naar beneden op de stap geperst , waardoor eventuele luchtbellen.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/floors/1002121103.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.