Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> vloeren >> Content

Hoe te installeren Locking Houten Vloeren Gaat over naar de Stairs

Factory gemaakte hardhouten vloeren maken gebruik van een vergrendelingsmechanisme in hun tong en groef verbindingen met vloerdelen zijn plaats te houden . Deze vergrendeling maakt de creatie van zwevende vloeren , waarbij de platen niet door spijkers of lijm zijn verbonden met de ondergrond onder hen . Wanneer u deze vergrendelen vloerdelen naar de top van een trap echter een vloer overgang moet een rand aan de vloer die overeenkomt met de randen langs de rest van de vloer treden creëren . Deze overgang vastklikt tegen de laatste vloerplaat , hoewel gewoon locken op zijn plaats is niet voldoende. Vóór plaatsing moet de overgang goed worden gemonteerd , en het moet worden bevestigd aan de landing rand aan slippage.Things je nodig hebt
Stair neus vloer overgang
Potlood cirkelzaag
Hardhout vloerplaat voorkomen < br > Constructielijm
Penseel
Finish spijkers
Hamer
Nail ingesteld
Toon meer instructies
1

Meet de lengte van de landing rand aan de bovenkant van de trap met een meetlint . Markeer de lengte met een potlood op een stuk van de trap neus vloer overgang strip. Knip de strip die lengte overeenkomen met een cirkelzaag . Kopen van 2

Bevestig de hardhouten plank die zal lopen langs de achterkant van de neuzen op de overloop naar de snede tussenstuk . Vergrendelen de neuzen in plaats als elk ander verbindingsstuk van vloeren , het gebruik van de groef langs de achterzijde van de neuzen te vergrendelen op de tong aan de voorzijde van de hardhouten vloerplaat . Vergrendelen de vloerplaat zodat het gecentreerd langs de achterzijde van de neuzen stuk .

Bestrijk 3 een laag constructielijm langs de voet van de neuzen stuk , en zet de neuzen op de rand van de landing. Bij plaatsing op de rand van de stijgbuis , de neuzen een kleine rand aan de voorzijde langs de basis. Deze richel zit strak tegen de voorkant van de rand van de landing , zodat de neuzen stuk overlapt de overloop rand tot een afgerond front om de stap te maken. Stel de overlappende rand tegen de rand van de overloop.
4

Spijker de neuzen stuk op zijn plaats. Ruimte de finish nagels elke 8 centimeter over de lengte van het stuk . Plaats een nagel-set op de finish nagel , en sla het hoofd van de set om de nagel lichtjes drijven onder de oppervlakte van de neus . Bedek het gat met een houten stopverf getinte dezelfde kleur als de neuzen .
5

Installeer de rest van de vloer tot het vloeroppervlak , dat zich uitstrekt van de achterkant en de zijkanten van het bord vergrendeld aan de achterzijde van de overgang stuk .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/floors/1002121082.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.