Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> vloeren >> Content

Aanbevolen Vloeren voor een item Hal

De hal is de eerste plaats de ogen van de bezoekers zien wanneer ze in uw huis voor de eerste keer. Als zodanig moet de vloer los te staan ​​van de rest van het huis met een visuele brandpunt. Maar het is ook een high - traffic gebied dat veel meer verkeer ziet in vergelijking met een woonkamer of een berging, dus terwijl de visuele aantrekkingskracht hoog is, is het ook belangrijk om het juiste type vloer materiaal te waarborgen wordt gebruikt om te garanderen een lange levensduur en een goede investering . Hardhouten

Hardhout is een veelzijdige vloer keuze ontwerp - wijs, als gevolg van een brede waaier van kleuren en vlekken . Gebruik zeehondenjagers in portiek instellingen om ervoor te zorgen dat het hout weert vocht in meegenomen uit voetverkeer . Wanneer behoorlijk geïnstalleerd en onderhouden in de tijd , een hardhouten ingang duurt een mensenleven .
Tegel

Tile is een ander gemeenschappelijk portiek materiaal dat generaties kan duren wanneer de juiste installatie materialen zijn gebruikt , zoals vereist door de tegel fabrikant . Voor zover kleuren en selecties gaan , tegels komen in een waaier van patronen , diktes , stijlen en soorten , waardoor u een bijna onbeperkt aanbod van de selectie , met inbegrip van vierkante tegels , rechthoekige tegels , medaillons en meer . Installeer ze recht , op een diagonaal , met speciale patronen , met randen , in hardhout , of alle inzet op hun eigen voor een eigentijdse binnenkomst . Keramiek en porselein zijn de meest voorkomende soorten tegels , maar tegels zijn ook beschikbaar in natuursteen , glas , metaal en kunstmatige materialen .
Natuursteenplaten
< p> Natuursteen is de volgende stap omhoog van keramiek, en hoewel het is verkrijgbaar in tegel formaat , het is ook verkrijgbaar in tegels en platen . Hoewel veel arbeidsintensiever - en dus duur - installatie , levensduur met natuurlijke stenen plaat inrichtingen hetzelfde als voor keramische tegels : generaties . Kies uit een verscheidenheid van stijlen met natuursteen , variërend van onbehouwen natuurlijke platen zoals plavuizen of gezoet travertin platen die de Romeinse architectuur van de oude spiegel . Graniet en marmer worden ook vaak gezien , hetzij aangescherpt of gladgestreken om een gepolijste afwerking in een luxe entrees .
Laminaat
Materialen

Aan de onderkant van de kostenkant dingen zijn laminaat materialen . Deze zijn gemaakt om te kijken als hout en komen in plank formaat , maar ze zijn samengestelde materialen die ofwel komen in de werkelijke planken of worden verkocht als schil - en - stok flexibel materiaal . Hoewel minder duurzaam dan natuursteen tegels , keramiek of reguliere hardhout , het nadeel is dat laminaat materialen zijn veel meer betaalbaar , waardoor ze een haalbare optie voor mensen die werken met een beperkte zak ruimte . Ze zijn ook eenvoudig te installeren , waardoor ze gemakkelijker voor de gemiddelde doe-het - zelver die geen tientallen jaren ervaring in het veld heeft de installatie ingewikkelder natuurlijke materialen .
Tapijt
< p > Tapijt kan een goede keuze voor de ingang in de zin dat het kan val vuil en gruis van de mensen de voeten als ze in het huis. Echter , voor het beste resultaat kiest voor een tapijt dat is gemaakt voor outdoor of portiek gebruik met een hoge weerstand tegen vlekken en bescherming van het water , niet de traditionele tapijt gebruikt in woonkamers of slaapkamers waar minimale of blote voeten verkeer wordt verwacht. Net als bij laminaten , is tapijt eenvoudig te installeren , en het is ook gemakkelijk door de jaren heen met regelmatig stofzuigen en reinigen met stoom te onderhouden .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/floors/1002029109.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.