Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> vloeren >> Content

Installeer je Pergo Longways of Sideways

? Laminaatvloeren, of je het over de merknaam Pergo of een ander , is een hout - look alike materiaal dat wordt geleverd in plank formaat dat wordt geïnstalleerd als een zwevende vloer . Dat wil zeggen, het is niet gespijkerd of vastgemaakt aan de ondervloer zelf . Plaatsen van laminaatmateriaal is een van de belangrijkste onderdelen van de installatie , omdat het kan verhogen of virtuele grootte van de kamer te verlagen via virtuele illusie . De grondbeginselen van Pergo

Pergo is een klik- laminaat materiaal dat de lengte - wise installeert . Dat wil zeggen, de groeven in de planken lopen in de lengte van het bord , met een " mannelijke " en " vrouwelijke " einde op elk stuk . Wanneer deze twee delen aan elkaar worden geklikt , worden de stukken vergrendeld. Zodra een rij is geïnstalleerd , een andere rij volgt en wordt vastgeklikt plaats tegen de eerste rij , en dan zo verder via elke volgende rij .
Typische installatie

De traditionele laminaat installatie volgt de langste muur van een ruimte . Als dat niet lukt , de tweede meest voorkomende manier is om de meest zichtbare gebied in een kamer, die een deuropening of een opvallende muur , zoals waar de televisie bevindt zich in een woonkamer kan volgen . Door te gaan met de langste en meest zichtbare muur , zorgt u ervoor dat de lay-out " stroomt " met de kamer . En in gevallen waarin de langste muur wordt gekozen , het helpt om bezuinigingen tot een minimum als je langer delen van de borden, die helpt ook bezuinigen op de installatietijd te gebruiken.
Kleinere ruimtes en visuele aantrekkingskracht

Kleinere ruimtes profiteren van het uitvoeren van het laminaat materiaal loopt loodrecht op de langste muur van de kamer . Door het uitvoeren van de planken in de lengte in de tegenovergestelde richting , een visuele illusie van meer ruimte dan er eigenlijk is het creëren van je . Bovendien kiezen om het laminaatmateriaal installatie loopt loodrecht op wanden die vensters zodat wanneer het zonlicht komt de kamer door het raam en valt op de grond , de vloer gewrichten lopen met het licht in tegenstelling tot oversteekt .

gangen

Entry gangen zijn een ander gebied waar u zult genieten van het uitvoeren van het materiaal zijwaarts , in tegenstelling tot de lengte . Bijvoorbeeld, wanneer u voor het eerst een woning te betreden en worden geconfronteerd met een hal die leidt naar de keuken of woonkamer , als je het materiaal in de lengterichting lopen met de lengte van de gang het creëert een smalle gevoel aan de gang. Loopt het materiaal zijwaarts van links naar rechts van de gang creëert de illusie van meer ruimte . Ook kunt u om de installatie te centreren en zichtbaar worden afgesneden , omdat ze worden bedolven onder de muur plint trim.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/floors/1002029103.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.