Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> haarden >> Content

Hoe maak je een rang van Brandhout Maatregel

Wees voorzichtig met het kopen van hout dat is cross - gestapeld als je kan krijgen van een slechte deal . Brandhout wordt gemeten door aan het snoer , de kubieke meter of kubieke voet . Wanneer het wordt gemeten door de meter of voet is hout " volgorde " door stapeling alle afzonderlijke stukken evenwijdig aan elkaar . Ranking is de juiste manier om hout te meten. Het vermindert de hoeveelheid ruimte tussen de individuele stukken , waardoor u de grootste hoeveelheid voor uw geld . Moet je alleen meten hout dat goed is ranked.Things je nodig hebt
Meetlint
Toon meer instructies
1

rang de stapel brandhout . Brandhout wordt vaak gemeten door de " koord ', dat is 4 meter hoog , 4 meter breed en 8 meter lang . Stapel afzonderlijke stukken brandhout parallel aan elkaar, zodat de maatregelen paal 8 meter lang , 4 meter hoog en 4 meter breed . Als je niet zo heel veel brandhout , stapelen de stapel dus het is 8 meter lang , 4 meter hoog en hoe breed je het wilt.

Meet 2 de rang van brandhout . Gebruik een meetlint om de hoogte , lengte en breedte van de stapel gemeten . Vermenigvuldig alle drie samen om de kubieke voet van de paal te krijgen. Bijvoorbeeld, een 4 meter hoog , 4 meter breed en 8 meter lange paal is 128 kubieke meter .
3

Verdeel de kubieke voet door 128 om het aantal " koorden " die je hebt . Bijvoorbeeld, 128 kubieke meter een snoer van brandhout zijn. Als uw stapel is 4 meter hoog , 8 meter lang en 2 meter breed , dan heb je een stapel meten 64 kubieke meter , dat is de helft van een koord .
4

Verdeel de kubieke meter bij 110 als uw hout wordt gezaagd in plaats van hele boomstammen . Bijvoorbeeld , een stapel hout meten van 55 kubieke meter is de helft van een gezaagde koord van hout .
5

Verdeel de kubieke meter bij 120 als uw hout is gezaagd en split in plaats van hele of gewoon gezaagd logs . Bijvoorbeeld , een stapel hout van 60 kubieke meter is de helft van een gezaagd en split koord van hout .
6

Gebruik de kubieke voet van de paal of het aantal koorden te verkopen of te kopen brandhout op een eerlijke prijs .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1002120929.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.