Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> haarden >> Content

Ideeën voor een keuken openhaard

Het hebben van een open haard in uw keuken hearkens terug naar een andere tijd . Het doet je denken aan de dagen dat mensen moesten dan staan ​​een warme open haard en uren alleen het maken van een diner voor hun families . Ontwerpers zijn het terugbrengen van de keuken open haard , waardoor het meer een decoratief element en minder functioneel . Opknoping items

Gebruik de bestaande ruimte boven de keuken open haard . Installeer een eenvoudige plank en gebruik deze om extra potten en pannen , keukengerei , plastic opslag containers en andere keuken items op te slaan . U kunt dit gesprek ook een decoratieve plank en voeg een eenvoudige vaas met verse bloemen , of gebruik maken van de ruimte om uw favoriete schilderij te hangen . Verzamel een groep van familiefoto's en hang die boven de open haard , het bijhouden van de foto's uit de buurt van de top als u van plan bent te gebruiken . Als u meerdere extra potten en pannen die je nog vaak gebruikt, installeer een opknoping rek boven de open haard voor eenvoudig opbergen .
Fireplace Paint Job

Dress up de open haard en geef de rest van uw keuken een nieuwe look door simpelweg het schilderen van de open haard . Gebruik een complementaire kleur als u de open haard om zich te mengen in de rest van de kamer . Gebruik bijvoorbeeld effen wit in een keuken geschilderd lichtgeel. Wilt u meer indruk te maken en de open haard het middelpunt van de kamer , verf het in een contrasterende kleur . Vergeet niet dat donkere kleuren hebben de neiging om de kamer kijken zwaarder en kleiner , terwijl lichter of lichtere kleuren openstellen van de ruimte .
Mantel Decoraties

Versier de open haard mantel met een paar items die aansluiten bij het thema of de stijl van uw keuken . Als je een appel thema , bijvoorbeeld het plaatsen van een - appel ingericht koekjestrommel in het centrum , met een paar andere accessoires aan de kant . Stel een paar rieten manden op de mantel en die te gebruiken om items die je anders verstoppen houden . Rusty gebruiksvoorwerpen die nog functioneren of gebeitst gerechten slip perfect in de manden. Je hebt nog steeds een gemakkelijke toegang tot de items, maar ze verborgen blijven .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1002120906.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.