Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> haarden >> Content

Hoe kan ik een bestaande open haard met granieten Bedek

graniet plaat haarden zijn ongelooflijk duur en vereisen het hebben van uw bestaande schouw gerukt bijna volledig en uw huis verstoord met een vrij grote renovatie . Een veel eenvoudiger en meer kosteneffectieve keuze voor een granieten open haard is om tegel de bestaande open haard surround gebruik granieten tegels . De gemiddelde huiseigenaar kan granieten tegels van toepassing zijn op een oppervlak met slechts een beetje oefening , die ook bespaart op arbeidskosten . Met een beetje voorbereiding en zorg kan uw granieten tegel haard er zo goed als een professionele job.Things Je
Bereide thinset
Finishing troffel
meetlint nodig
Kartonnen
Potlood < br > Diamond bladen natte zaag
3 planken , 2 - door - 4
Klemmen
Nails
Hammer
vertanding
Afgeronde plamuurmes
Schilder tape
Grout
Grout float
Spuitzakken
Sponge
Toon meer instructies
1

Begin met een glad oppervlak op de open haard surround en verwijder mantels en trim . Bedek ruwe oppervlakken , zoals baksteen of rock , met een niveau coating van thinset ( een lijmmortel ) met een afwerking troffel zodat het oppervlak is zelfs helemaal over . Laat de thinset 24 uur drogen . Kopen van 2

Meet de open haard surround en gebruik van deze metingen naar een kartonnen mal van het gebied te creëren . Leg de mal op een vlak oppervlak en lay-out van de granieten tegels , zodat u kunt zien waar afkort moeten worden gemaakt ; vergeet niet om ruimte te laten voor voegen lijnen . Markeer de geplande bezuinigingen met een potlood en gebruik een diamant - bladen nat zaag aan een ieder te maken. Zorg ervoor dat je draagt ​​een veiligheidsbril bij gebruik van de zaag .
3

Plaats de tegels op de sjabloon opnieuw en zorg ervoor dat u tevreden bent met het uiterlijk van de lay-out zijn . Bereid een houten versterking voor de tegels die op de haard komt te staan ​​, het horizontale gebied aan de bovenkant van de surround . Knip drie 2 - door - 4 platen zodat ze ongeveer een halve inch groter dan de afstand tussen de haard en de onderste rand van de vlamkast en langer dan de vlamkast van begin tot eind .
4 < p > Houd een plank recht omhoog en plaats een ander vlak . Stel het einde van de hoge raad tegen het gezicht van de platte bord en klem ze samen ; de positie van de derde bord op en neer en klem deze aan het andere uiteinde van de platte bord . Spijker de planken bij elkaar en verwijder de klemmen .
5

Plaats het versterken van de open haard haard , net buiten de open haard opening , zodat de bovenste rand is uitgelijnd met de onderkant van de vuurhaard . Pas nieuwe thinset horizontaal over de gehele vuurhaard met de rand van de afwerking troffel . Kam over de thinset met een lijmkam om textuur te creëren .
6

Tegel de haard met de granieten tegels , te beginnen met de laagste centrum enen en omhoog werkt, dan afwisselend links naar rechts. Verwijder het versterken zodra de thinset onder de vuurhaard tegels heeft ingesteld . Solliciteer getextureerde thinset en granieten tegels aan de rest van de surround , het werken in secties van onder naar boven en het aanpassen van de tegels met de hand om ze recht en zelfs houden .

Laat
7 de thinset goed drogen . Wrikken uit alle losse stukjes thinset gevangen tussen tegels met een afgeronde plamuurmes . Bedek elk tegels met verhoogde of gepatroneerde oppervlakken met lagen schilderstape
8

Verspreid grout over de gehele betegelde surround met een grout vlotter , werken de specie naar beneden in de ruimtes tussen de tegels. ; specie tussen verhoogd of structuur tegels van toepassing met een spuitzak . Draai de vlotter 45 graden en sleep over de tegels de rand om overtollige specie uit de leidingen te verwijderen . Reinig het oppervlak van de tegels met een vochtige spons .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1002120836.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.