Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> haarden >> Content

Hoe maak je een Hearthstone Lijm Into Place

Een huis open haard wordt vaak geprezen als een praktische en aantrekkelijke centraal , of het maat gebouwd op het terrein of grotendeels geprefabriceerd en alleen gemonteerd in het huis. Om goed te functioneren gedurende langere tijd esthetisch aangenaam moeten delen open haard en installatie zorgvuldig worden gepland . Een centraal aspect van de open haard is de haard , die zich uitstrekt in de kamer voor de verbrandingskamer en kan worden gemaakt van bakstenen of een aantal typen stenen . Bepaalde haard steenachtige materialen bedoeld zijn bevestigd aan de onderliggende vloer die constructielijm . Wat je nodig hebt
schoorsteenplaten
Carpenter's potlood en Metselwerk , diamant of een andere geschikte zaag
Meetlint
Constructielijm
Level
Grout
vochtige spons
siliconenkit
Toon meer instructies
1

Bereid de site voor de voorste haard . Verwijder eventuele vloerafwerking of noodzakelijk zijn om de multiplex ondervloer , betonnen plaat of vloer substraat bloot . Zorg ervoor dat het gebied is schoon en vrij van stof en vuil . Kopen van 2

Leg de hearthstone zonder lijm te bepalen of er bezuinigingen nodig zal zijn om de gewenste grootte of het uiterlijk te bereiken .

3

Snijd de hearthstone op maat met behulp van aa metselwerk zaag, diamantzaag of een ander instrument geschikt voor het snijden van de specifieke hearthstone materiaal.
4

Plaats de hearthstone op de ondervloer . Gebruik een meetlint dat de stenen gecentreerd of anderszins uitgelijnd zoals gewenst . Verlaat 1/4-inch voegen tussen elke steen en tussen de stenen en de eventuele aangrenzende materiaal.
5

Trace rond elke steen maken van contouren , en verwijder de stenen uit hun locaties .
< Br > 6

lijm royaal op Toepassen om de vloer binnen de contouren u hebt getekend , en aan de achterkant van elke steen , maar zet geen lijm binnen 2 cm van de rand van elke steen . Gebruik een polyurethaanlijm of
ander
soort constructie lijm geschikt voor gebruik met de specifieke stenen materiaal en ondervloer . 7

Druk de schoorsteenplaten op zijn plaats , en zorg ervoor dat een 1/4-inch kloof tussen elk vertrekken steen. Stel een niveau boven op de stenen om te controleren of ze correct zijn uitgelijnd en de nodige aanpassingen door te drukken op hoge plekken .
8

Vul de ruimtes tussen de stenen met specie. Als grout per ongeluk op de blootgestelde top van de hearthstone , met een vochtige spons om het schoon te maken voordat het droogt .
9

Voer een rups siliconenkit rond de omtrek van de stenen , het plaatsen van de kalefateren tussen de stenen en alle vloeren of een ander soort materiaal.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1002029015.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.