Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Exterieur Remodeling >> Content

Hoe te kiezen Dakdekkers

Je werkt hard om een ​​dak boven je hoofd te zetten. Dus als dat dak letterlijk werk moet , wil je de juiste mensen om het te doen huren. Alle dakdekkers zal je vertellen dat ze de juiste mensen voor de job , maar laat je niet misleiden . Gebruik lokale middelen , maak een lijst van aannemers , verzamelen prijsopgaven en een gesprek met de aannemers zelf alvorens te beslissen wie uw dak repareren . Instructies
1

Maak een lijst van kenmerken die u wilt in een dakdekker . Kernpunten moet ook hoe goed de aannemer communiceert met zijn klanten , de kwaliteit van het werk , het vermogen om deadlines te halen , prijs , hoe invasieve het werk is om de privacy van de klant en de kwaliteit van leven , en, natuurlijk , de kwaliteit van het werk .
Pagina 2

Praat met lokale vrienden , familie en buren over eventuele dakbedekking werk dat ze hebben onlangs gedaan . First-person mond-tot- mond advies van betrouwbare bronnen is een zeer krachtig hulpmiddel bij het kiezen van een dakdekker . Zorg ervoor om hen te vragen over punten op uw lijst .

Bezoek 3 uw lokale kamer van koophandel om een lijst van lokale dakdekkers verzamelen . U wilt werken met een lokale dakdekker omdat haar reputatie is op de lijn in de lokale gemeenschap .
4

Bel het Better Business Bureau of bezoek hun website . Controleren op eventuele klachten of opmerkingen met betrekking tot de lijst van aannemers die u accumuleren . Als een flagrante klacht of lof komt , noteer het.
5

Bel uw lijst van dakdekkers en hen uitnodigen om een schatting te maken. Krijgt verschillende schattingen en vergelijk de kosten .
6

Whittle de lijst naar beneden om een paar te selecteren dakdekkers met de adviezen en offertes die je hebt verzameld . Sluiten niet uit de duurdere dakdekkers op dit punt.
7

Interview de dakdekkers . Je zult een zelfverzekerde en vrolijke aannemer die is enthousiast om te werken aan uw huis wilt . Vraag hen vragen ; op zoek naar een snelle en grondige reacties. Let op de indruk die je krijgt van elk een.
8

Beslis welke aannemer in te huren . Niet altijd de aannemer die het minst en verwart geen waarde voor een hoge prijs rekent huren. Weeg alle informatie die je hebt verzameld in het proces.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1002120065.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.