Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Exterieur Remodeling >> Content

Het beste hout Stripper voor Cedar Siding

Er zijn verschillende methoden om cedersoorten strippen , allemaal even effectief, maar elk met voor-en nadelen . Bij het selecteren van een methode voor het strippen van uw ceder gevelbekleding , kiezen voor het proces je het meest comfortabel bij voelt. Oplosmiddelen zijn eenvoudig te gebruiken , maar geeft giftige dampen . Aan de andere kant , schuren en hogedrukreiniger zijn arbeidsintensief en vergen zwaar materieel . Als u zich ongemakkelijk met een van deze bent , huur een professional . Hogedrukwassing

Een hogedrukreiniger is een gemeenschappelijk instrument dat wordt gebruikt om een oude afwerking strippen van ceder gevelbekleding . Deze methode vernieuwt ook het hout door het verwijderen van vuil, roet en spinnenwebben . Een hogedrukreiniger die werkt tussen 1500 en 2000 psi is ideaal voor deze vacature - iets krachtiger zal het hout beschadigen. Een 25 graden mondstuk brengt een sterk genoeg stroom van water op te ruimen vuil , maar een 15 -graden mondstuk is beter voor het strippen van het hout.
Oplosmiddelen

Afhankelijk op de finish , heb je een paar opties voor oplosmiddelen die de finish zal strippen van het hout . Terpentine werken op de meeste afwerkingen , inclusief verf en lak . Als de cedersoorten werd shellacked of gelakt , gedenatureerde alcohol is uw beste inzet voor het strippen van de oude finish. Maakt niet uit welke oplosmiddelen u gebruikt , worden ze op dezelfde manier aangebracht . Breng een kleine hoeveelheid oplosmiddel om een ​​doek en dep de gevelbeplating met de doek . Laat het oplosmiddel weken gedurende 10 minuten , dan scrub de finish weg met een borstel of staalwol .
Schuren

Schuren van hout is een van de meer voorkomende manieren om een oude afwerking strip , maar het kan arbeidsintensief zelfs met een aangedreven schuurmachine zijn . Schuren is bijna altijd een tweeledig proces , want je moet het zand een keer naar de finish strippen , dan zand een tweede keer om het hout glad . De eerste doorgang moet gebeuren met een middellange - schuurpapier , ongeveer 80 - tot 120 - grit . De afvlakking is een fijnere , rond 200 - . 220 - grit
Oxaalzuur

Als je enige probleem is dat delen van de ceder gevelbekleding zijn gekleurd door water , die doorgaans laat donkere vlekken in het hele bos , oxaalzuur is uw beste weddenschap . Zelfs als u zand , druk wassen of gebruik oplosmiddelen , merkt u wellicht een aantal donkere plekken in het bos waar het water is doorweekt door de finish . Oxaalzuur wordt vaak gebruikt om hout te bleken , omdat het neutraliseert de tannines in het bos, terug te zenden naar zijn natuurlijke kleur . Oxaalzuur moet worden gemengd en toegepast zoals aangegeven door de fabrikant .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1002119968.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.