Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Exterieur Remodeling >> Content

Hardboard Siding Installatie

hardboard of masonite , is een vorm van gevelbekleding geïnstalleerd aan de buitenkant van een huis voor functionele en decoratieve doeleinden . Gemaakt van was, hars en houtvezels , hardboard is goedkoper dan de meeste gevelbeplating opties ; het niet gemakkelijk zijn voorzien van natuurlijke gebreken of splinter , kromtrekken of splitsen . Hardboard gevelbekleding is verkrijgbaar in lengtes van 16 meter , waarbij je het op maat gesneden , zodat het past in de gewenste muur en gaat rond deuren en windows.Things je nodig hebt
Meetlint
Paint Supplies krijtlijn < br > 1 - op - 3 - inch hout
Hamer
Nails
cirkelzaag
Kitpistool en silicium latex kalefateren
Schuurpapier
Verf benodigdheden
Toon meer instructies
1

Meet de gewenste wand of muren waar u de hardboard gevelbekleding aan de totale lengte te berekenen en het aantal stukken die je nodig hebt installeren . Vermenigvuldig de breedte van elke wand van de hoogte op de vierkante meters bepalen . Voeg de oppervlakte van de zijden van het huis aan het totale gebied te bepalen . Kopen van 2

Breng twee lagen verf over het onderste oppervlak van elk stuk hardboard gevelbekleding . Laat iedere laag verf goed drogen . Het schilderen van de gevelbeplating voorkomt dat er vocht sijpelt in en het veroorzaken rot of schimmel ontwikkeling .

Snap 3 een krijtstreep 6 centimeter omhoog uit de grond op een muur om een richtsnoer van waar de installatie zal vormen beginnen .
4

Monteer een verticale starter strip op een buitenhoek . Houd het hout verticaal tegen de muur en zet deze vast met spijkers . Herhaal dit proces aan de andere hoeken van het huis .
5

Voer een stud finder over de buitenmuur aan de muur studs lokaliseren . De meeste muur studs zijn meestal 16 centimeter uit elkaar .

Houd 6 de eerste lengte van hardboard gevelbekleding tegen een hoek. Steek een spijker door de gevelbeplating dat de stud doordringt en ligt veilig op de muur. Pound nagels om de 1 meter omhoog langs het bord , en 16 centimeter uit elkaar dus dringen ze de muur studs . Hamer de nagel tot de koppen vallen iets onder het niveau van de omliggende gevelbeplating suface .
7

Cut gevelbeplating te passen rond deuren of ramen met een cirkelzaag . Herhaal het proces van het installeren van hardboard gevelbekleding , zodat je elke muur te dekken , op zijn beurt .
8

Breng een rups kit in spleten tussen de gevelbekleding en het huis om de gaten te dekken . Bevochtig je vinger en druk op de kalefateren om het in de kloof te verspreiden en het niveau zijn top . Ook kalefateren de kloof tussen de nagel hoofden en gevelbeplating oppervlak. Wanneer de kalefateren droogt , schuur het licht op het oppervlak glad en een schaduw van verf identieke toepassing op de gevelbeplating over. Dit helpt de kalefateren blend met de gevelbeplating oppervlak .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1002119828.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.