Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Exterieur Remodeling >> Content

Installatie Doggy Deur door een bakstenen muur

Als je een hond , het installeren van een hondje deur die je bevrijdt van voortdurend het verhuren van uw huisdier in -en uitstappen wanneer de natuur noemt . Gebruik een wand- huisdier de deur in plaats van een deur gemonteerd eenheid; ze zien er beter uit , dragen minder veiligheidsrisico's en zorgen voor een superieure warmte-isolatie in de winter. Bij het installeren van uw hondje de deur door een bakstenen muur , gebruik dan een kit die compleet met een naadloze self- framing aluminium tunnel komt . Op die manier zal u niet om een houten frame of waterdichte de installatie te bouwen . Wat je nodig hebt
elektronische stud finder
Drywall zag
viltstift
Waterpas
klopboor
Long 3/8 inch steenboor
Metselwerk zag < br > Reciprozaag
Hammer
Doggy deurkit
Tin knipt
siliconenkit
Accuschroefboormachine /driver
kruiskopstift
Toon meer instructies
< br > 1

Zoek en markeer de binnenranden van de studs waar u uw hondje deur te installeren , met behulp van een elektronische stud finder en potlood . Studs bevinden zich meestal op 16 - inch centra met een 14 - inch gat tussen studs, als je een grote hond , moet u wellicht de opening grootte uitbreiden door een breder header hersenpan , ondersteund door een extra kant stud .
Pagina 2

Knip een opening door de gipsplaten tussen studs met een zaag voor gipsplaat en verwijder isolatiemateriaal uit tussen de noppen .
3

Mark uit de vier hoeken van de bakstenen muur van binnenuit met een viltstift . Plaats een waterpas , zowel horizontaal als verticaal over de punten en centreren de bel om ervoor te zorgen dat de opening is perfect vierkant .
4

Boor hoekgaten door de buitenmuur bakstenen muur van binnen met een hamer boor gemonteerd met een lange 3/8-inch steenboor . Lijn de boor zowel horizontaal als verticaal tijdens het doen.

Ga
5 naar buiten en sluit de hoeken met de viltstift . Nogmaals , gebruik de waterpas om de opening perfect vierkant te houden , zowel horizontaal als verticaal .

Snijd
6 door de opening met een gemetselde zaag . Stop een centimeter van de hoeken en vul de hoek snijdt met een heen en weer gaande zaag uitgerust met een hardmetalen zaagblad . Bust de stenen uit de binnenkant met een hamer .
7

Plaats de ingelijste aluminium tunnel die in de doggy deur kit door de wand van de binnenkant. Ga naar buiten en markeer de randen uitsteken door de muur met de viltstift . Verwijder de tunnel en trim overtollige materiaal met een paar blikschaar .
8

Breng een ruime rups siliconenkit rond de randen van de tunnel frame. Steek de tunnel door de wand van binnen . Zet de hoeken van het frame op de bouten door het frame montagegaten met de bijgeleverde schroeven in de kit , met behulp van een accuboormachine /driver voorzien van een kruiskopstift . Veeg de overtollige kit met een vochtige doek .

Ga
9 buiten en slot de lip van de buitenkant frame in de tunnel opening . Boor gaten door de gaten aan de binnenzijde van de lip buitenframe en door tunnelwanden met de bit in de kit . Maak de buitenkant frame naar de tunnel met de bijgeleverde schroeven . Breng een nette rups siliconenkit rond de omtrek van het frame .
10

Mount de zekerheid paneel voorzien van de kit aan de buitenkant frame met de schroeven die komen in de kit om de installatie te voltooien . < br >

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1002119484.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.