Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Exterieur Remodeling >> Content

Wat is T11 Wood Siding

Multiplex en andere gecomprimeerde houten gevelbekleding producten zijn een goedkope manier om buiten gebouwen , loodsen en andere projecten schede . T1 - 11 , soms vermeld als T111 of T1 , is een voorbeeld van een van de vele hout opruimen producten . De 'T' in T1 staat voor " structuur ", die de groeven of kanalen gesneden in de gevelbeplating verwijst . Eigenschappen

T1 - 11 is een exterieur houten gevelbekleding product gemaakt van multiplex , hout composiet of oriented strand board , dat is een gelaagde bord gemaakt van samengeperste houtsnippers . Indien behandeld met chemische stoffen die bederf en verrotting te bestrijden, zal de gevelbeplating worden opgemerkt als een behandeld houten gevelbekleding product - een belangrijke voorwaarde voor gebruik buitenshuis . Echter, deze notatie niet dat de multiplex gevelbeplating is waterdicht en dus schilderen wordt aanbevolen voor de beste resultaten . Gemeenschappelijke dikte voor een T1 - 11 panel bestaat 5/8 en 19/32 inch.
Styles

T1 - 11 gevelbekleding is multiplex gevelbeplating met parallelle groeven over het oppervlak . Groeven kanalen gesneden in de raad van bestuur om het uiterlijk van de verschillende houten gevelbekleding stijlen zoals shiplap , duig en karton en batten recreëren . Groeven zijn gemaakt volgens een bepaalde breedte en merkte in de specificaties van het product . Zo groeven gemaakt om de acht centimeter worden aangeduid als acht centimeter op center of OC . Panelen zijn een afmeting van vier bij acht of vier bij negen meter en worden gesneden op het terrein voor de bouw behoeften. Finish texturen omvatten krassen geschuurd , ruw gezaagd en vlakte. Lap styled T1 - 11 kan worden besteld met afgeschuinde of vierkante randen.
Gebruikte materialen

Southern pine is een populaire keuze voor T1 - 11 gevelbeplating. Cedar , Douglas - spar en redwood worden ook gebruikt om de gevelbeplating maken . Een mix van deze en andere houtsoorten kan worden gevonden in T1 - 11 oriented strand board gevelbeplating .
Installatie

Correcte installatie van T1 -11 is nodig om delaminatie te voorkomen en beschadiging van het hout . T1 -11 moet worden geflitst en afgedicht tegen weersinvloeden volgens de specificaties van de fabrikant. Verkeerde installatie kan enkele garantie of waarborg die met het product te vervallen. De Engineered Wood Association beveelt schilderen allemaal blind en zichtbare gevelbeplating randen en bescherming van alle blootgestelde oppervlakken terwijl in aanbouw door het gebruik van plastic vellen of andere middelen om de T1 - 11 droog te houden totdat de installatie is voltooid .
< Br >

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1002119453.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.