Huis Tuin

Huis Tuin

Dak Turbine Vents lekken

Als de wind waait, dak turbine openingen behoren tot de meest efficiënte uitlaatopeningen voor het verwijderen van warme, vochtige lucht van zolder ruimtes . De draaiende beweging van de vleugel vinnen , net als een zweefmolen , creëert een zuigen actie die zolder lucht omhoog en naar buiten trekt . Om een ​​turbine vent om effectief te werken , moet het dak koof ventilatieopeningen onder de dakrand waardoor koelere lucht stroomt naar de zolder geïnstalleerd . Oudere turbine ventilatiegaten kan lekken als gevolg van ontbrekende of verroeste onderdelen , maar als een nieuwe turbine vent lekt , foutieve installatie is de waarschijnlijke boosdoener . Tekenen van een probleem

Dark vochtplekken op het plafond gipsplaten zijn vaak de eerste indicatie dat er iets op het dak lekt . Het vinden van het lek en snel repareren zou de gipsplaat te slaan . Je kunt niet altijd rekenen op het zien van het bewijs van een lekkende vent op het plafond . Water uit een vent lek kan leeg raken een schuine spanten en onderaan een muur stud , niet het maken van een verschijning totdat het druppelt dicht genoeg bij de gipsplaten om vocht te laten zien . Als u zich zorgen over een oude turbine vent bent , ga naar buiten als er een briesje , en kijk of de ventilatieopeningen vinnen spinnen .
Vent Vinnen

Zelfs lichte bries zal de vinnen in een turbine ventilator te draaien . Normaal gesproken is de kracht van de lucht die uit de zolder is voldoende om regendruppels uit de buurt van de opening te blazen . Elke vent fin verbindt afzonderlijk aan de bovenkant en aan de onderkant , en als de wind is nog steeds , de vinnen dicht , het afdichten van de opening . Ontbrekende vinnen of vinnen die geopend blijven , zijn een uitnodiging voor lekkages .
Vent Knipperend

Als de turbine ontluchting correct werkt , kan het lek worden uit rond de basis van de vleugel. Tijdens de installatie zal de dakdekker positioneren kleine metalen platen teller knipperen tussen shingles van het dak om regenwater naar beneden en weg van de ventilatieopening af te leiden . De dakdekker caulks vervolgens rond de basis van de ventilator, maar breeuwen kan verslechteren of weg te trekken van de ontluchtingspijp . Wanneer dit gebeurt , zal onjuiste teller knipperen leiden tot lekkages .
Reparatie versus vervanging

Als de turbine vent is oud , verroest of plakken , is het best om de plaats van de hele eenheid . Het vinden van vervangende vinnen voor oudere ventilatieopeningen kan moeilijk zijn , en als de kogellagers in de aars steken , kan zelfs spray-on smeermiddel slechts een tijdelijke oplossing zijn. Lekken van nieuwe turbine openingen , een professioneel call dakdekker die het knipperen kan inspecteren bij het achterwerk basis. De meeste nieuwe turbine ventilatieopeningen gesloten kogellager eenheden die jarenlang van dienst te kunnen bieden.

Hoe maak je een See Through Dak op een Shed Portiek

De sheddak is een gemeenschappelijke stijl op verandas , want het is eenvoudig te bouwen en past bij elke stijl van basic huis dak . De schuur of lessenaarsdak hellingen slechts in een richting , die water uit de buurt van het huis . Het beschermt de ingang tegen regen en sneeuw en biedt beschutting op de veranda van zon. Sommige huiseigenaren , echter , wil de bescherming tegen regen en warme zon

Meer dan ooit