Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Exterieur Remodeling >> Content

Hoe maak je Steun een vrijstaand Porch

Porches en dekken hebben veel gemeen . Ze zijn gebouwd hetzelfde, meestal met vergelijkbare materialen en technieken , en ofwel worden bevestigd aan een huis of vrijstaand worden . Veranda's zijn meestal bij de ingangen of op andere deuropeningen gebruikt voor primaire toegang tot een huis . Dekken zijn meestal in de achterkant van een huis , in een gebied gereserveerd voor familie en recreatief gebruik . Een vrijstaande veranda is meestal ondersteund met pier en balk constructie , en met betonnen pijlers . Een frame is gebouwd op de pieren met balken die de balken te houden voor vloeren . Wat je
staken meetlint nodig Heb Rake
Kunststof membraan
Gravel
Posthole graver
Prefab betonnen pijlers met houders balk
Level Pagina 2 - by - 6 - inch balken
Gegalvaniseerde schroeven
schroef pistool
Metal draagbalk hangers Pagina 2 - door - 4 - inch balken
Toon meer instructies
1 < p > Markeer de hoeken van de veranda met inzet . Vierkant de omtrek door het meten van hoek tot hoek met een meetlint . Pas op het spel totdat de diagonale afstanden zijn hetzelfde .

Rake het gebied om het ontruimen van puin en krijg het niveau . Leg plastic of soortgelijke membraan over de behuizing tegen vocht en onkruid te blokkeren en bevestig vervolgens het membraan met een paar centimeter van grind. Kopen van 2

Graaf gaten met een posthole graver op de hoeken om prefab betonnen pijlers set met de balk steunen bevestigd . Het graven van de gaten onder de vorst lijn , de diepte waarop de grond bevriest , of tenminste 2 meter diep .

De pieren ligt in de gaten met de bundel houders afgestemd op de richting van de lange zijde van de veranda . Gebruik een meetlint om de juiste afstand en een niveau te krijgen om ervoor te zorgen dat ze loodrecht staan ​​en de toppen zijn niveau .
3

installeren 2 -voor- 6 - inch band balken op de lange zijden van de veranda . Bevestig balken aan de houders met verzinkte schroeven en een schroevendraaier . Gebruik een schroef in elk gat in de houder en zorg ervoor dat de uiteinden hebben zelfs met elkaar. Bevestig 2-bij - 6 einde balken over beide uiteinden van de band balken met verzinkte schroeven om een ​​overzicht af te ronden .
4

Fasten metalen draagbalk hangers voor 2 - door - 4 - inch balken tussen de twee zijbanden . Schroef de houders om de banden bij 24 centimeter uit elkaar met verzinkte schroeven . Stel de 2 - door - 4s in de houders aan rand met de 2 - inch lengte boven.

Schroef ze vast door de gaten in de zijkanten van de hangers . Lag een lange plank met een niveau op het over de omtrek . Pas de balken als nodig is totdat het vloeroppervlak vlak is .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1002028772.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.