Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Exterieur Remodeling >> Content

Hoe te Trap maken voor een Shed

Een achtertuin schuur heeft vaak een stijging van de grond naar de deuropening . Terwijl een kleine stijging kan niet problematisch blijken , moet een deur met een stijging van meer dan 2 meter een trap moeten toegang gemakkelijker te maken in de schuur. Gebruik beton om een eenvoudige set van trappen voor een schuur die zal houden aan de elementen te bouwen . Wat je
Meetlint
Houten trede stringer
Dirt
Schop
Boards nodig , 3 meter en 1 centimeter door 4 inches
Duplex nagels , 2 -inch
Hammer
Concrete
Troffel
Toon meer instructies
1

Meet de afstand , in inches , vanaf de onderkant van de schuur deur aan de grond met het meetlint . < br > Pagina 2

Verdeel de lengte in centimeters met 7,5 - de opkomst van elke stap - en rond het quotiënt omlaag om een ​​geheel getal om het aantal stijgers nodig zijn voor uw stringer krijgen . Bijvoorbeeld, als de hoogte van de deur was 26 centimeter , je zou het delen door 7,5 om 3.47 , die je naar beneden zou afronden op 3 - wat betekent dat je drie vogels nodig zou hebben op uw stringer , tot een totaal stijging van 22,5 geven en het verlaten van 3 1/2 cm vanaf de bovenste trede naar de deuropening .

Stapel 3 het vuil in de voorkant van de deur naar de schuur , 3 - voeten - breed. Verpak het hard met het hoofd van de schop , en het glad in een oprit naar de deur . Dit zal dienen als basis voor de trap .

Plaats
4 een stringer aan weerszijden van het vuil , beiden duwen stevig op zijn plaats . Meet de afstand tussen de buitenrand van elke stringer met de meetlint om ervoor te zorgen dat ze 3 meter uit elkaar .
5

Leg de platen op de voorkant van elke stap , beveiligen elk met twee nagels aan beide kant.
6

Hammer de houten palen in de grond aan de zijkanten van de stringers om ze plaats te houden .
7

Voeg extra vuil in het frame te vullen up , en zorg ervoor dat ten minste 4 inch vertrekken in elke stap te worden gevuld met beton .
8

Meng het beton volgens instructies van de fabrikant , en schep het in het frame totdat het vol is . Strijk de beton naar beneden met de achterkant van je shovel als je gaat, en gebruik een troffel om het vloeiend te voltooien .
9

Laat het beton zitten zes uur voordat u het frame. Het beton moet nu stevig , maar niet volledig uitgehard . Verwijder gewoon de inzet van de grond , wrikken de nagels met behulp van de klauw van de hamer - en til de houten constructie van de betonnen , stuk voor stuk. Laat de concrete stappen om te zitten voor ten minste 24 uur uitharden.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1002028748.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.