Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Exterieur Remodeling >> Content

Hoe een plat dak met dakramen Vervang

Veel huiseigenaren genieten van het idee van het plaatsen van dakramen in het dak , maar zijn bezorgd over lekkage. Het dakraam openingen zorgen voor een natuurlijke licht om een binnen ruimte doordringen , zodat elektriciteit wordt bespaard op zonnige dagen . Platte daken bieden een uitdaging om de installatie dakraam ; het vlakke ondergrond kan bezwijken aan plassen na een regenbui die lekkage mogelijkheden erger kan maken . Toch zal een goede bouwtechnieken tijdens het installeren van dakramen op een plat dak te voorkomen dat er water lekt en bieden prachtige zonnestralen naar de woning te betreden . Wat je
Meetlint
Straight edge
Macht zag Need
prybar
Bezem
Potlood Eight 2 - door - 4 hout lengtes
Spijkers
schiethamer
loodslabben
Schroeven
Vermogen schroevendraaier
Dakramen
Sealant
Toon meer instructies
1

Verwijder het dak shingles van het dak de gewenste locatie voor de dakramen met een koevoet . Verwijder minstens 3 meter van gordelroos uit de omliggende dakraam gebied, zodat werknemers niet stap op de dakbedekking en beschadigen. Kopen van 2

Wegvagen overgebleven puin van de ontruimde dakoppervlak met een bezem .

Plaats
3 het meetlint op het dak . Meet de lengte van de beoogde dakraam . Markeer de meting van begin-en eindpunt met een potlood . Verwijder het meetlint uit het dak . Trek een rechte lijn met het potlood en de rechte rand van de beginnende tot het eindpunt .
4

Herhaal stap 3 voor de resterende drie zijden van het dakraam meting totdat er een perfecte rechthoek of vierkant vorm getrokken met het potlood , afhankelijk van de vorm van het dakraam .
5

Gebruik een meetlint dezelfde afmetingen van stap 3 en 4 op de 2 - door - 4 hout lengten te meten . Markeer het begin-en eindpunt met een potlood . Snijd alle 2 - door - 4 hout lengtes met een elektrische zaag .
6

Snijd de vierkante of rechthoekige vorm van het dak met een elektrische zaag . Zorg ervoor dat blad van de zaag maakt een perfecte verticale snede in het dak .

Lijn 7 het nieuwe dakraam opening met vier van de 2 - door - 4 hout lengtes. Spijker ze in het dak met een schiethamer en nagels. Zorg ervoor dat het hout lengtes zijn gelijk met het dak , zodat geen enkel deel uitsteekt van het oppervlak. Dit creëert een kader voor de grote opening .
8

Spijker de resterende vier hout lengtes op de top van de gespoelde hout installatie met een schiethamer en nagels. Dit gedeelte zorgt voor de stoep voor het dakraam .
9

Plaats knipperen neer rond de omtrek van de stoeprand. Het knipperen moet eruit zien als een hoofdletter "L" Het onderste gedeelte moet flare uit de stoeprand en het bovenste gedeelte moet tegen het hout stoeprand worden ingedrukt om een ​​beschermende barrière boven het gewricht waar de stoeprand aan het dak te maken. Deze knipperende voorkomt regen lekken .
10

Buig het bovenste gedeelte van de " L " knipperend op de stoep met je handen . Bevestig de knipperende naar de stoeprand met spijkers en een schiethamer . Spijker het onderste gedeelte van het knipperen naar het dak met nagels en een nagelpistool .
11

Knijp kit op de bovenkant van de stoeprand en knipperende combinatie . Zorg ervoor dat de kit omvat het gehele bovenste gedeelte van de stoeprand.
12

Plaats het dakraam voorzichtig boven op de stoeprand en kit . Druk op DOWN om de kit aan te brengen op het dakraam . Plaats schroeven het dakraam 's in hun voorgeboorde gaten en zet ze vast met een krachtige schroevendraaier .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/exterior-remodeling/1002028727.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.