Huis Tuin

Huis Tuin

Aanwijzingen voor het installeren van isolatie

Effectieve isolatie maakt een goed huis . Het stelt de verwarming /koeling unit te warme of koele lucht efficiënt en economisch te verdelen. Maar een studie van Californië vond dat tot een derde van de nieuwe huizen niet goed zijn geïsoleerd , met gaten of gaten die het mogelijk maken geconditioneerde lucht kan ontsnappen of ongeconditioneerde lucht binnen te dringen . De meeste isolatie is vandaag glasvezel batts of schuim boord; batts worden tussen muur studs en dan plafondbalken , terwijl foamboard wordt genageld aan buiten mantel of op binnenmuren en plafonds . De sleutel tot een goede installatie is ervoor te zorgen dat de isolatie is strak en complete.Things Je
Meetlint
Stanleymes
Straightedge
nietmachine
Werkhandschoenen
Stofmasker
Multiplex of hardware doek ( optioneel ) op hardschuim isolatieplaat of karton ( optioneel ) op band
Toon meer instructies
1

Installeer glasvezel batt isolatie in muren door stevig erop te drukken tussen de noppen en nieten de papieren flappen op de bouten ; batts worden gerangschikt om tussen studs. Meet kleinere openingen en gebruik een mes om batts trim, met een rechte rand aan bezuinigingen recht maken . Snijd batts te passen rond elektrische kasten , leidingen of andere elementen ; gehalveerd en druk om tussen de achterkant van de doos of rond de buis aan de muur . Notch de achterkant van batts te passen over elektrische en andere kabels zodat er isolatie achter hen . Snij batts onderaan de wand 1/2-inch lange werking stevig in de ruimte .
2

Leg batts over balken in het plafond als er bestaande geblazen in isolatie . Als er geen zolder isolatie , zet batts tussen balken en nieten in de plaats . Werken rond en onder elke verwarming /koeling leidingen of elektrische leidingen of waterleidingen . Hebben geen betrekking op verlichting kan dat komen door het plafond ; bouwen kleine behuizingen van triplex of hardware doek om de lichten of afzuigventilatoren beschermen . Maak schotten van hardschuim isolatieplaat of zwaar karton om koof ventilatieopeningen open te houden .
3

Tape alle naden en randen met speciale isolerende tape , meestal geleverd door de makers van de glasvezel batts . Bedek elke plaats waar batts aanliggen houten stijlen of framing . Snijd batts te strak rond alle ramen en deuren en tape de randen. Gebruik een spuitbus met schuim om deur of raam holtes te klein om glasvezel tegemoet te vullen ; gebruiken zorgvuldig als het snel uitbreidt . Knip overtollige met een mes na het droogt . Laat het drogen voordat u glasvezel batts .

Hoe een steelwand Isoleer

Een steelwand is een betonnen muur verbonden met een betonnen voet die fungeert als een kelder of fundering muur van een gebouw. Isolerende deze muur kunnen helpen om uw huis meer energie - efficiënt en maken de kelder een meer comfortabele plek om te zijn . Een steelwand kan vrij gemakkelijk worden geïsoleerd met schuim aan boord insulation.Things Je Meetlint raad van het schuim isolatie Stanl

Meer dan ooit