Huis Tuin

Huis Tuin

Stappen van zonne-energie

Zonne-energie wordt beschouwd als een schone, hernieuwbare milieuvriendelijke brandstof . De energie die wordt geproduceerd door de zon drijft het klimaat en ondersteunt vrijwel al het leven op aarde . De verbazingwekkende kracht van de zon straalt meer energie per seconde dan mensen hebben gebruikt sinds de uitvinding van elektriciteit. Technologieën die vandaag beschikbaar zijn hebben de mogelijkheid om deze bijna onbegrensde energie omzetten in een self - duurzame bron van elektrische energie . Benutten van de kracht van zonne-energie panelen maakt het mogelijk om te leven zonder de noodzaak van commercieel geproduceerde electricity.Things je nodig hebt
fotovoltaïsche cellen
DC naar AC omvormer
Solar Battery Backup System
Toon meer instructies
de stappen van zonne-energie
1 Zonnepanelen benutten zonnestralen

fotovoltaïsche cellen zijn meestal gemonteerd op daken . ; Deze panelen zijn de fundamentele bouwstenen van een zonne-energiesysteem . De fotovoltaïsche cel is samengesteld uit materiaal dat lijkt op dat van een computer microchip . Een fotovoltaïsche cel is samengesteld uit kleine halfgeleider elementen die een zonne- ray kan omzetten in een elektron . Wanneer deze elektronen bewegen ze worden omgezet door de fotovoltaïsche cellen in een elektrische gelijkstroom .
2

De DC elektrische stroom wordt opgevangen door de fotovoltaïsche cellen en een DC - naar - AC omzetter wordt gestuurd . De DC - naar - AC omzetter Zet directe elektrische stroom ( DC ) een elektrische wisselstroom ( AC ) . Deze elektrische wisselstroom ( AC ) van richting regelmatig . De elektrische wisselstroom levert de energie die nodig is om energie te leveren voor al uw huishoudelijke behoeften .
3

eventuele overschot stroom die niet wordt gebruikt door het huis kan worden gestuurd ofwel de batterij back-up zonnecel pak of terug naar de gemeenschap energienet . De batterij back-up systeem zorgt voor een uiterst betrouwbaar systeem voor het bijhouden van de lichten op wanneer de zon niet schijnt . In tegenstelling tot een typische back-up batterij systeem dat propaangas brandt , zijn deze accu's volledig opgeladen met de schone energie van de zon. Gedurende de dag uw zonnepanelen zijn niet alleen het omzetten van zonlicht in elektriciteit , zullen ze ook opladen van de batterij back-up systeem . Typisch deze batterijen kunnen ononderbroken elektrische bediening voor maximaal 12 uur .

Hoe te Rigid Isolatie installeren op Cement Blokken

Lelijke als kil , zijn cement blok muren verbeterd door harde isolatie foamboards . Voor de beste resultaten , lijm de planken om de blokken en installeer vervolgens een systeem van kalkaanslag strips over de boarding . Furring strips helpen om de harde borden op zijn plaats tegen de muur en zorgen voor een meer afgewerkt uiterlijk dan gewoon platen vastgelijmd aan de cement blokken . Bovendien mo

Meer dan ooit