Huis Tuin

Huis Tuin

Energie Tips voor verwarming

Koude winters zijn een aanslag op onze portemonnee . Warmte kan ontsnappen via ramen , deuren , buizen , kruipruimtes of zolders . Zorg ervoor dat uw huis is goed geïsoleerd kan veel doen om de warmte binnen te houden . Het maakt niet uit wat uw budget , het is de moeite waard te analyseren hoe u uw huis energiezuiniger te maken , terwijl het verlagen van uw maandelijkse stookkosten . Furnace & Water Heater
Zet de thermostaat om energie te besparen .

Installeer een programmeerbare thermostaat , zodat u de warmte kunnen verlagen terwijl u het huis uit of slapen . Hebben een professionele check out uw oven om ervoor te zorgen dat het efficiënt werken . Reinig of vervang de filters op een regelmatige basis .

Zet de temperatuur van uw boiler naar beneden tot 120 F en isoleer alle leidingen . Het vervangen van de oven en boiler met energie-efficiënte modellen zal ook de kosten van het verwarmen van uw huis . Controleer voor kortingen aangeboden door uw staat .
Ramen & Deuren

Controleer alle ramen zijn gesloten . Re - kalefateren of vervangen degenen waar je het gevoel een ontwerp komen door. Het vervangen van oudere Windows zal de kou buiten te houden en de warmte binnen Als je niet kan veroorloven om alle ramen te vervangen in uw huis , beginnen met een kamer en deze geleidelijk vervangen . Als je ze niet kan vervangen , bouwmarkten hebben plastic krimpfolie dat zal verzegelen de ramen voor de winter.

Licht schakelaars en stopcontacten zijn een andere plaats waar de warmte kan ontsnappen . Bouwmarkten verkopen geïsoleerde liners die snel te installeren om te helpen dichten van deze lekken . Controleer deuren voor tocht en vervang tochtstrips als dat nodig is. Tochtstrips kits zijn bij de meeste bouwmarkten. Installeer deur veegt om de warmte binnen te houden naar buiten lekken onder de deur .
Meubilair & Drapes

Controleer of uw verwarming ventilatieopeningen zijn duidelijk. Verplaats meubels uit de buurt van de ventilatieopeningen . Dit zal de luchtcirculatie te verbeteren. Zorg ervoor dat de gordijnen niet hangen boven de verwarming vent of laat iets om de stroom van warmte in de ruimte te blokkeren.
Snel energie bespaart

Kleding wassen in warm of koud water . Warm water verbruikt meer energie. Bij gebruik van de wasdroger, droge kleding voor zo weinig mogelijk tijd . Over- drogende kleding energieverspilling . Houd de plukselval schoon . Bij het koken houdt de oven gesloten . Het openen van de oven zorgt ervoor dat het verliezen van 50 graden Fahrenheit per keer.

Zorg ervoor dat de domper op de haard wordt gesloten wanneer niet in gebruik . Controleer de zolder isolatie . Het moet dezelfde hoogte als de vloerbalken zijn. Indien nodig, voeg meer isolatie.

Hoe te PID waarden naar Hold een ingestelde temperatuur

Een proportionele - integraal - afgeleide ( PID ) controller is de meest voorkomende vorm van temperatuurregelaar . Het controleert de temperatuurverschillen en pogingen om deze verschillen te verminderen door het toevoeren of verwijderen van warmte . De PID gebruikt een algoritme om de juiste parameters bepalen door bepaling van de situatie en aanpassing voor. Wat je nodig hebt PID regelaar Too

Meer dan ooit