Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Energie-efficiënte huizen >> Content

Hoe te beschermen Onze Water & Environmental Resources

Bescherming van onze water en natuurlijke hulpbronnen is essentieel vanwege hun eindigheid . Gezonde biologische ecosystemen kan beginnen te worden gehandhaafd door de verantwoordelijkheid van de bescherming op individuen en gemeenschappen wordt geplaatst . Naast de gevolgen van de fysieke uitputting van natuurlijke hulpbronnen zoals water en hout, conflicten over de uitputting van olie en andere aardolieproducten heeft geleid tot gewelddadige burgeroorlog in veel landen. Het vormen van een gemeenschap die minder afhankelijk is van deze niet-hernieuwbare bronnen is gebleken dat de escalatie van deze conflicts.Things verzachten Je zult
WC dammen
Low -flow douchekoppen
vat van de regen of Natural ongedierte behandeling nodig < br > Energie- efficiënte apparaten
Licht gekleurde buitenkant huis verf Home zonne-energie systeem
Lokaal voedsel bronnen
Computer
Toon meer instructies
Dingen die je kunt doen

1

Bespaar water . Toiletten die vóór 1992 zijn geïnstalleerd ontbreekt een toilet dam die nu is geïnstalleerd tijdens de productie . Als toiletten in uw huis zijn van deze tijd , koop een toilet dam om de waterstroming verminderen met maar liefst 35 procent . Installeer low-flow douchekoppen in uw huis ; U kunt de koppen gebruik thuis water te verminderen met maar liefst 60 procent . Controleer uw apparatuur en leidingen op lekkage , en repareren of vervangen lekkende degenen. Als u besluit om uw apparatuur te vervangen , koop waterbesparende modellen. Gebruik een regenton om regenwater te verzamelen voor gazon irrigatie. Kopen van 2

geen gevaarlijke pesticiden dat de lokale watervoorziening kunnen besmetten gebruiken . Onderzoek natuurlijke manieren om te gaan met plagen en problemen met onkruid in uw gazon of tuin . Zo kunnen vele inheemse insectensoorten worden geïntroduceerd in een gazon of tuin te helpen beteugelen een plaag . Schadelijke schimmel kan vaak worden gedood door het gebruik van natuurlijke additieven , zoals kaneel .
3

Koop lokaal en biologisch voedsel. Het kopen van lokale vleeswaren en kazen zal helpen beteugelen de hoge milieukosten van het transport van deze levensmiddelen in aardolie brandstof konvooien . Biologische producten wordt vaak geteeld zonder het gebruik van pesticiden , en als pesticiden worden gebruikt , ze zijn natuurlijk en geen wezenlijke waterverontreiniging veroorzaken .
4

Moedig uw energiebedrijf te beginnen om duurzame energie te gebruiken , zoals wind-en geothermische energie. Begin de overgang zelf door het installeren van een huis zonne- energie systeem . Conserve koolstof gebaseerde energie door het uitschakelen van apparaten wanneer ze niet in gebruik zijn en het houden van al uw huishoudelijke apparaten efficiënt draaiend . Verf de buitenkant van uw huis in een lichte kleur om airconditioning te verminderen bij warm weer. Open jaloezieën gedurende de dag in plaats van het draaien op elektrische verlichting .
5

Recycle papier producten , en koop papieren producten gemaakt van gerecycled papier . Gebruik een computer zoveel mogelijk zaken te doen en rekeningen betalen . Maak er een gewoonte van het gebruik van bakken als boodschappentassen en gebruik maken van de gemeenschap recycling-programma aan een ander papier of plastic afval te recyclen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/energy-efficient-homes/1002119260.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.