Huis Tuin

Huis Tuin

Huis Isolatie Feiten

Het doel van isolerend huis is gebaseerd op het unieke concept verminderen van de snelheid waarmee warmte wordt overgedragen . Effectief beheersen van de overdracht van warmte in het huis leidt tot meer comfort en lagere energiekosten . Terwijl het algemene idee van isolatie in een huis kan brengen dikke roze dekens van glasvezel erg, de term strekt zich uit tot zaken als breeuwen , tochtstrip en de wraps die rond buizen kan worden geplaatst bevatten . R-waarde

Alle isolatie is nodig om de R-waarde op de verpakking hebben . De R-waarde is een meting van het bedrag dat een bepaald stuk materiaal beperkt de warmteoverdracht. Hoe hoger het nummer van de R-waarde des te groter zijn isolerende eigenschappen . Aanbevolen R - waarden variëren afhankelijk van welk deel van het huis wordt geïsoleerd en de klimatologische omstandigheden in de regio waar het huis zich bevindt .
Isolatie Soorten

De drie basistypen van wand , vloer en plafond isolatie zijn dekens, losse vulling en stijve plaat . Dekens van glasvezel en losse vulling gemaakt van glasvezel , cellulose of ander materiaal zijn zowel geschikt voor de isolatie van muren, vloeren en plafonds . Stijve plaat isolatie is gemaakt van polystyreen , urethaan of glasvezel boord en wordt meestal gereserveerd voor gebruik in onafgewerkte muren, funderingsmuren en onder de spooraansluiting van buitenmuren .
Vapor Barrières
< br >

Wanneer waterdamp kan passeren isolatie, condenseert tot vloeibaar bij contact met koelere lucht . Als dit vocht komt te zitten , kan het resulteren in hout verval evenals structurele schade aan muren en funderingen . Controlling deze mogelijkheid is de taak van zoiets als een dampscherm . Sommige isolatie komt al uitgerust met folie vochtschermen en gesloten - cel isolatie is een dampremmende laag op zich. Andere soorten isolatie vereisen een barrière gecreëerd door het installeren van polyethyleen onder de wandplaat of de toepassing van latex dampscherm grondverf aan de wandplaat .
Isolerende Pipes

Isolerende huis leidingen kan worden bereikt door gebruik isolatie in grootte ontworpen om in alle soorten leidingen . Goedkopere buisisolatie schuim wordt geleverd met een sleuf die geopend eenmaal rond de buis blijft . Deze spleet moet gesloten worden afgeplakt om maximale resultaten te leveren . Hogere kwaliteit pijp schuim is uitgerust met een zelfklevende reeds toegepast op de spleet dat strakke afsluiting mogelijk maakt door gelijktijdig op de naad .
Makkelijk boiler Isolatie

Liever dan blussen het geld voor een duurdere kit ontworpen om te helpen isoleren uw boiler , kunt u geld besparen en dezelfde resultaten te behalen . Snijd een rol van R-11 gewaardeerde glasvezel batt om te passen , en gebruik maken van standaard duct tape te sluiten op de naden.

Heeft Spray Isolatie Help met een vochtige kelder

? Een vochtige kelder kan een aantal problemen op. Vocht in de kelder kan leiden tot schimmel en meeldauw groei . Het kan ook maakt het huis voelt kouder en kan een indicatie zijn van een ernstig stichting probleem. Hoewel sprayisolatie elke serieuze stichting of water probleem in uw kelder niet kan corrigeren , het heeft wel waarde als een isolator en dampscherm dat kan beschermen tegen vocht en

Meer dan ooit