Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Energie-efficiënte huizen >> Content

Dichte Pack Cellulose Vs . Foam Isolatie

Het vinden van manieren om de energie-efficiëntie te verhogen is iets dat iedereen raakt - van huiseigenaren aan ondernemers . Wanneer een gebouw goed geïsoleerd , kunt u uw energieverbruik en de kosten te verlagen voor alles van gas naar elektriciteit en water . En dat is iets wat iedereen zoekt . Dichte verpakking cellulose en schuim hebben gunstige eigenschappen voor een breed scala van residentiële en commerciële toepassingen . Met meer info over hoe ze werken , wat ze werken en wanneer ze het beste werkt, kunt u slimme geld beslissingen om de energie-efficiëntie te verhogen en minder afval en verliezen energie. Dichte Pack Cellulose

Dense pak cellulose wordt gemaakt van spaanplaat vezels en gerecyclede kranten . Dit maakt het een goede keuze voor diegenen die willen een milieuvriendelijk isolatiemateriaal te gebruiken. Cellulose is bekend om zijn vermogen om lucht stoppen sijpelen en de geluidsisolatie eigenschappen . Veel fabrikanten behandelen de cellulose met boraten zijn brandvertragend en insectenwerende eigenschappen te verhogen . Cellulose natte sprays worden geblazen op open spouwmuren te isoleren en rond leidingen en buizen werken . De natte - blown techniek zal zeer goed doen op het voorkomen en afgrendeling van tocht. Terwijl cellulose kan gebruikt worden in een droge toepassing , droge cellulose heeft de neiging om te vallen en op te lossen , omdat het zich niet houdt aan oppervlakken ook.
Cellulose Waarschuwingen en overwegingen
< p > Een nadeel dichte verpakking cellulose is dat het vocht kan vasthouden . Installateurs moet voldoende droogtijd toe , vooral in situaties waar de wand of oppervlak wordt afgesloten nadat de cellulose isolatie toegepast . Dit zal helpen voorkomen dat een ophoping van vocht . Als je in een vochtig en vochtig klimaat , kan cellulose niet de beste keuze zijn. Vocht kan opbouw en leiden tot meeldauw en schimmels ontwikkeling tussen muren en andere oppervlakken . Schimmel en meeldauw kan reacties veroorzaken en verergeren ongemak voor iedereen in het huis die lijdt aan astma of allergieën .
Schuim

Foam isolatie komt in panelen en spray -on toepassingen . Panelen worden meestal gebruikt voor commerciële bouwprojecten voor wand en elektrische werkzaamheden isolatie. Spray schuim wordt gebruikt voor zowel commerciële als residentiële toepassingen . Spray schuim rassen zijn gebaseerd op gewicht. Zo is drie pond schuim gebruikt voor daken . Twee - pound wordt gebruikt voor buitenmuren en halve pond schuim wordt gebruikt onder omhullen voor daken en voor gevels . In tegenstelling tot de dichte verpakking cellulose , is spray-on foam geïnstalleerd door professionals en is niet een goede kandidaat voor een doe-het - zelf-project . Sprays bevatten veel water en vereist deskundige kennis om te weten hoe precies de juiste technieken voor de toepassing te gebruiken. Als er fouten worden gemaakt , zoals het toepassen van te veel schuim en niet toe te staan ​​om goed te drogen , kan het vocht muren kraken. Om deze redenen , zijn schuim panelen en sprays meestal verkocht aan leden van de bouwsector en HVAC- professionals , alleen .
Foam Waarschuwingen en overwegingen

Begrijp dat de dichter en zwaarder het schuim in gewicht - de duurder zal zijn . Dichtere schuimen hebben een hogere R - classificatie , die de beoordeling gebruikt om de dichtheid op een per pond te waarderen . Bijvoorbeeld , kan een minder dichte , een half pond schuim een R - rating van 3,5 hebben , en twee pond schuim met een hogere dichtheid kan een waardering van 6,0 hebben . De lichtere schuim kan geschikt zijn voor een garage muren , en schuim met een hogere R -rating misschien beter voor het isoleren van dak werk. Vraag altijd uw installateur om u te informeren over de voors en tegens van de verschillende gewichten en R - ratings van het type schuim dat wordt aanbevolen zodat u de juiste keuze voor uw isolatie baan .
< Br >

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/energy-efficient-homes/1002118912.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.