Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Rigid Isolatie installeren op Cement Blokken

Lelijke als kil , zijn cement blok muren verbeterd door harde isolatie foamboards . Voor de beste resultaten , lijm de planken om de blokken en installeer vervolgens een systeem van kalkaanslag strips over de boarding . Furring strips helpen om de harde borden op zijn plaats tegen de muur en zorgen voor een meer afgewerkt uiterlijk dan gewoon platen vastgelijmd aan de cement blokken . Bovendien moet je ooit wilt de kelder met lambrisering afmaken , de kalkaanslag strips bieden een uitstekende en handige ondersteuning voor spijkeren de lambrisering aan de wall.Things Je
Stiff borstel
Meetlint
nodig Universeel mes
rechte rand , zoals lange, rechte 2 - door - 4 inch board
Foamboard lijm
Kalefateren geweer
Saw
1 - inch brede furring strips
Boor
Metselwerk boor
Hamer
nagels
Toon meer instructies
1

Reinig het stof en vuil uit de cement blokken met een stijve borstel .
< br > 2

Meet de hoogte van de muur. Snijd de eerste stijve foamboard aan de meting met behulp van het mes en de rechte rand .

Breng 3 schuimkarton lijm op de stijve boord . Plaats het bord aan de muur , en drukt u stevig op het bord tegen de muur om een knusse hechting te garanderen . Herhaal deze procedure totdat alle planken zijn vastgelijmd aan de muren.
4

Installeer de eerste furring strips in de minst opvallende hoek. Meet de omtrek langs de bovenkant van het eerste blok muur cement . Snijd furring strips van uw metingen.

Plaats 5 de eerste kalkaanslag strip aan de bovenkant van de muur , horizontaal , net onder de vloerbalken . Met behulp van een boor met een steenboor , boor een gat in de kalkaanslag strip en door de stijve boord en in het cement blok eronder.
6

Plaats een gemetselde spijker in het eerste gat en tik op de nagel met de hamer totdat de nagel hoofd is gelijk met de kalkaanslag strip .

Doorgaan 7 om extra gaten om de 12 tot 15 inch boren elkaar spijkeren metselwerk nagels in de gaten als je verder gaat .

8

blijven meten , snijden, boren en spijkeren extra furring stroken langs de gehele bovenste omtrek van het cement blok muren .
9

Herhaal de procedure om kalkaanslag strips horizontaal langs de onderkant omtrek van de muren.
10

de verticale ruimte tussen de bovenste horizontale furring strip en onderste horizontale furring strip Meet . Snijd een furring strip op lengte . Installeer de strip op zijn plaats .
11

verder installeren van verticale furring strips afstand 16 centimeter uit elkaar , meet van het centrum van een kalkaanslag strip naar het midden van de volgende kalkaanslag strip . Dit heet meten " 16 centimeter op centrum. " Omdat de meeste gipsplaten en lambrisering is vervaardigd in 4 meter brede panelen , plaatsen furring strips uit elkaar 16 centimeter op centrum zal de toekomstige baan van het installeren van muren om de framing vereenvoudigen .

Hoe te isoleren Ongeveer een NIC gewaardeerde Wedstrijd

Verzonken verlichting zijn beide IC -rated ( Isolatie Contact) of NIC -rated ( Non - Isolatie Contact) . IC -rated armaturen worden meestal gebruikt in de woningbouw waar zolders worden geïsoleerd voor energiebesparing . Ze kunnen worden bedekt met isolatie , zowel batt of geblazen ( cellulose ) , zonder zorgen . NIC -rated programmas, aan de andere kant, zijn vaker te vinden in commerciële gebouw

Meer dan ooit