Huis Tuin

Huis Tuin

Kun je installeren Roll Isolatie bovenop Blown isolatie

? Een goed geïsoleerde zolder is een essentieel onderdeel van een energie - efficiënte woning . Het toevoegen van zolder isolatie is de meest kosteneffectieve manier om de verwarming en koeling rekeningen te verminderen en het verbeteren van wooncomfort . Het is iets wat de meeste huiseigenaren zelf kunnen doen , vooral als het huis heeft een gemakkelijke toegang tot de zolder via een pull-down trap of een grote toegangspunt in een hal . Ingeblazen Zolders

meeste zolders worden initieel geïsoleerd met een soort van geblazen in isolatie , meestal cellulose , glasvezel of steenwol . Deze vorm van isolatie is korrels of pellets verspreid tussen balken op een zolder met een soort van luchtblazer . Het wordt meestal geïnstalleerd tijdens de eerste bouw . Na verloop van tijd kunnen de korrels of pellets comprimeren of krijgen verspreid , zodat de isolatie wordt minder stevig en minder effectief .
Glasvezel

Een veel voorkomende manier om zolder isolatie toe te voegen is met glasvezel batts of op rollen , meestal 16 tot 24 centimeter breed. Batts zijn lange stroken ; broodjes zijn precies dat - bladen van glasvezel opgerold eenvoudige bediening . Het isolatiemateriaal glasvezels gesponnen in een kussen , meestal 4 of 6 centimeter dik . Het is geïnstalleerd op zolders zonder sluiting , gewoon dwars over de dakbalken .
Unfaced

Gebruik altijd unfaced glasvezel rollen toen die geblazen in isolatie . Geconfronteerd rollen hebben een damp of vocht barrière die vocht kunnen leiden tot problemen indien geïnstalleerd op de top van geblazen in isolatie . Carry rolt in de zolder en rol ze over de balken , zodat het hout ondersteunt de glasvezel. Gebruik grote schaar of een mes om rollen te snijden aan de randen van de zolder .
Air Gap

Bedek de hele zolder , zorg ervoor dat de rol eindigt krijgen de dakrand van het dak . Gebruik glasvezel rollen niet direct lag op geblazen in isolatie zodanig dat zij comprimeren en condenseren de korrels of pellets . Laat een kleine luchtspleet tussen de bovenkant van de geblazen in isolatie en glasvezel , zodat de glasvezel niet comprimeren of condenseren de geblazen - in korrels of pellets .

Wat is het verschil tussen een Kolen Kachel & een houtkachel

? In de 21e eeuw , kolen en houtkachels worden beide gezien als alternatieve verwarmingstoestellen . Echter, voorafgaand aan de jaren 1960 , steenkool was een belangrijke brandstoftoevoer voor thuis verwarming en hout dateert uit zo ver als de prehistorische dagen . Steenkool wordt nog steeds vaak gebruikt in het noordoosten van Pennsylvania regio waar steenkool wordt gewonnen , omdat de gemakkeli

Meer dan ooit