Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Return Vent Installeer in een dropdown Plafond

Een terugkeer vent wordt geplaatst in een kamer om de lucht te trekken uit de kamer en terug te sturen naar het huis van de verwarming en airconditioning systeem voor naverwarming of koeling alvorens terug wordt gestuurd door het systeem opnieuw. In de meeste kamers , de vent is , hetzij in de vloer of de muur , maar als je te maken hebt met een kamer waar een dergelijke plaatsing kan moeilijk zijn , een kelder bijvoorbeeld , kunt u de opening plaats in een dropdown plafond plaats . De ruimte boven het plafond is meestal voldoende voor het uitvoeren van de leidingen door te verbinden met uw vent en het plafondpaneel sterk genoeg voor vent plaatsing . Na enkele aanpassingen . Wat je nodig hebt
Duct starter kraag
Grease potlood en platte schroevendraaier
Hammer
Plaatwerk scharen
Hex - hoofd plaatwerk schroeven
Boor met zeskant schroefbits
flexibele metalen buis
Metal duct tape
Duct omsnoeren
Tangen
Toon meer instructies
1

het luchtfilter Zoek op uw oven . Het filter heeft betrekking op de retourleiding in uw oven . Volg de leidingen naar de kamer met uw dropdown plafond , want dit is de buis die je nodig hebt om te hechten uw nieuwe terugkeer vent in . Kopen van 2

Vind een deel van het kanaal dat is in de buurt van de locatie in de plafond waar u uw vent plaatsen. Plaats een starter kraag op de zijkant van het kanaal en spoor rond de kraag op het kanaal oppervlak met een vet potlood .

Set 3 de punt van een platte schroevendraaier tegen het kanaal in de getraceerd lijn die je net hebt geplaatst . Raakte het hoofd van de schroevendraaier met een hamer op de schroevendraaier steken door het oppervlak van het kanaal . Trek de schroevendraaier gratis aan en voeg vervolgens het blad van het plaatwerk rieten . Knip de metalen langs de gemarkeerde lijn om ruimte te maken voor de installatie van de starter kraag in de zijkant van de vleugel. Je moet meteen schaar gebruiken voor het snijden van rechte lijnen in het kanaal en rechts of links blikscharen om gebogen bezuinigen in dezelfde richting waarvoor de afschuiving is gemaakt .
4

Schuif de starter kraag in het gat die je hebt gewoon knippen , en dan buig de lipjes aan de rand van de kraag over de rand van het gat en in het binnenste van het kanaal . Schroef drie hex -head plaatwerk schroeven door de kraag en in het lichaam van het kanaal met behulp van een boor met hex driver bits. Ruimte de schroeven gelijkmatig rond de kraag te bevestigen aan het kanaal lichaam.
5

Sluit flexibele buis aan de starter kraag door op een einde van de buis over de kraag en dan wikkelen de verbinding gewricht met metalen duct tape . Wikkel een stukje duct band rond het aangesloten gebied , het plaatsen van het uiteinde van de riem door de lus. Draai het op zijn plaats door aan het einde van de band met een tang .

Voer
6 van de lengte van de flexibele buis aan de daling plafondpaneel dat je het plaatsen van de terugkeer vent in van de starter kraag. Bevestig de buis aan het plafond balken met behulp van duct omsnoeren . Bind de band om het kanaal om de 5 voet en gebruik vervolgens plaatwerk schroeven om de riemen hechten aan de balken . Handhaaf zo recht mogelijk de doelmatigheid van de luchtstroom te houden door de leidingen zo hoog mogelijk . Snijd het kanaal als nodig is wanneer je het plafond tegel te bereiken met een schaar door het plastic en de isolatie te krijgen , en dan met draad cutters voor de laag van draad die het kanaal versterkt
7

Wrap metalen duct tape . boven alle gewrichten in het kanaal .

Plaats 8 een terugkeer ontluchter op het deel van het plafondpaneel blootgesteld aan de kamer en druk lichtjes aan de rand van de onderkant van de vleugel opdruk op de panel . Knip de indruk met een mes . Plaats de rand aan de onderzijde van de ventilatie door het gat tot de rand rond het oppervlak van de vleugel tegen de onderzijde van het paneel . Schroef de vent op het paneel met gipsplaten schroeven om dat veilig op zijn plaats .
9

Sluit het kanaal dat u uitgebreid naar de locatie paneel om de opening met behulp van drie van het plaatwerk schroeven rond de aars kraag . Bedek de verbinding met de metalen duct tape , en plaats dan een metalen strip tape over het gewricht. Breng het paneel aan het plafond rooster .

Hoe een Enphase Micro - draadcontacten voor een AC

Enphase Micro - omvormers worden gebruikt voor het aandrijven van zonnepanelen op een moderne , energiezuinige woningen . De juiste bedrading van deze omvormers is essentieel dat de panelen het huis met de energie in de veiligste manier mogelijk . De omvormers zetten zonne-energie verzameld uit de aangrenzende panelen in bruikbare elektriciteit voor de homeowner.Things je nodig hebt Kabelknippers

Meer dan ooit