Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> opritten >>

DIY Carport Plannen

Een carport combineert gemakkelijke toegang met een goede bescherming tegen wind, regen , zon en sneeuw . Niet alleen kan een goed gebouwde carport, zorgvuldig gebouwd op een goede website met de juiste materialen , zijn een prachtig gemak voor uw gezin , maar het kan aanzienlijk toevoegen aan verkoopwaarde van uw woning . Site Selection

Een carport gebouwd in een natte of drassige gebied moet voldoende drainage en druk behandeld hout te rotten verminderen . Brace uw primaire steun berichten als er een risico bestaat dat de berichten kunnen verschuiven in de tijd in drassige of zandgronden .

Als u in een gebied dat veel sneeuw of regen heeft wonen , bouwen van een dak dat voldoende heeft pitchen om voor drainage. Wees voorzichtig , echter, om een schuin dak dat geopend aan de voorkant om de richting van uw gebied heersende winden is niet bouwen - in een storm , kan het dak worden afgeblazen
materialen < br . >

Gebruik dikker hout berichten zorgvuldig verzonken in beton als uw primaire structurele steunen . Gebruik zware bouten aan onderdelen te monteren , door gaten geboord door de hout - bouten maken het makkelijker te demonteren , uitbreiden of verplaatsen van uw carport, en bouten absorberen een enorme hoeveelheid afschuifkracht . Vergeet niet om goed af de bout as om het risico van toekomstige rotten.

Verminderen Als je in een high- zon gebied leven , installeert zonnepanelen op het dak van de carport en profiteer van de gratis energie .

Esthetiek

Gebruik kleuren die goed coördineren met uw huis of schuur. Als uw carport is vrijstaand , overwegen gebruik te maken van dezelfde gordelroos , of zelfs dezelfde dakhelling , op de carport als op het huis , om deze structuren samen te binden . Decoratieve elementen zoals vlaggen en bloemen kunnen de schoonheid van een anders functionele carport verbeteren en simpele dingen zoals bekleding of worden geconfronteerd met platen kunnen structurele balken verbergen en maak uw carport kijken visueel aantrekkelijk.

Als uw carport zal onderdak dingen als open haard houtblokken of een grasmaaier , overwegen om een half - hoge muur of scherm onder de structuur , zodat de meeste mensen die kijken naar uw carport aan de voorzijde zien niet de extra rommel .
overwegingen

controleer altijd met uw lokale bestemmingsplannen professionele of condo /buurtvereniging raad over eventuele regels met betrekking tot carport bouw - sommige gemeenschappen vereisen een licentie bouwer te keuren van alle plannen die een primaire residentiële structuur te wijzigen . Deel uw carport succesverhaal met uw verzekeringsagent om te zien of u in aanmerking komt voor een korting voor uw auto of huiseigenaren beleid.

Hoe installeer ik Gerecycled asfalt

? Gerecycled asfalt is een geweldige manier van zijn groen en met een duurzame oprit. Asfalt is een groot materiaal te gebruiken voor een oprit als het kan gemakkelijk worden hersteld als het scheuren . Wanneer behoorlijk geïnstalleerd, kunt u rekenen op een oprit naar laatste je een leven met weinig onderhoud. Ook al is het installeren van een asfalt oprit wordt meestal beschouwd als een taak voo

Meer dan ooit