Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Seal Brick straatstenen

U kunt het uiterlijk van uw baksteenbetonmolens verbeteren door het afdichten van hen. Dit zal helpen om onkruid groeit in de scheuren . Het zal ook het schoonmaken ze makkelijker . Volg deze stappen om bakstenen pavers.Things je nodig hebt
hogedrukreiniger
onkruidverdelger
bezem
verfroller of rugzaksproeier
sealer
3 dagen in een rij zonder regen
Toon meer instructies
1

Plan dit project rond het weer. U zult minstens drie droge dagen achter elkaar nodig . De eerste zal de baksteenbetonmolens om volledig droog na het wassen. De volgende voor je eerste laag en de laatste droge dag voor een afwerklaag . Een goed plan zou zijn om de baksteenbetonmolens wassen donderdagavond na het werk en wachten tot zaterdag ochtend naar de eerste laag aanbrengen . Kopen van 2

Verwijder onkruid en gras die zijn gegroeid in de bestrating gewrichten. Na het trekken het onkruid toepassing onkruidverdelger . Volg de aanwijzingen . Vaak zal dit vereisen dat u dan te wachten 's nachts voordat u verder gaat .

Gebruik 3 een hogedrukreiniger om de baksteenbetonmolens reinigen. Wegspoelen alle vuil en afval . Als er een schimmel of mos , dan zal dit moeten volledig worden weggespoeld . Nadat je klaar bent met de hogedrukreiniger gebruiken een bezem weg te duwen elke plassen . Je hebt minimaal 24 uur zonder regen na deze stap voordat u verder gaat .
4

Stel een barricade te voorkomen dat iemand met behulp van de oprit . Maak de barricade voor de hand liggende . Sommige mensen denken niet na voordat ze handelen dus deze eenvoudige stap kan een groot probleem later te voorkomen .
5

Breng de eerste laag van de sealer . Voor kleine gebieden zullen een verfroller werken prima . Voor grotere oppervlakken gebruik een rugzak sproeier . De eerste laag zal snel dringen in de baksteenbetonmolens op de eerste laag . Begin bij een hoek en werk je weg terug . Doe jezelf niet in een hoek . Laat deze jas tot 24 uur drogen .
6

Breng extra lagen sealer aan de baksteenbetonmolens . Gebruik dezelfde werkwijze als hierboven . Je moet 24 uur tussen elke laag wachten .

Hoe te concretiseren voor Reparatie van het huis van een Sidewalk

Terwijl beton is duurzaam en sterk , kan het bezwijken van het weer en het gebruik , worden ontpit en gebarsten . Om de aantrekkingskracht van de stoep te herstellen en te elimineren het gevaar van de ongelijke materiaal , kunt u eenvoudig mengen beton in de juiste verhouding voor een eenvoudige stoep repair.Things je nodig hebt Portland cement Zand Gravel Kruiwagen Schop Water Toon meer in

Meer dan ooit