Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> opritten >>

Oprit Design Ideas

Of uw oprit is lange en kronkelige of kort en breed , een gedurfde oprit ontwerp voegt karakter aan uw huis. Huur een professionele bestrating bedrijf om uw oprit opnieuw , zonder afbreuk te doen aan de veiligheid of de bouw kwaliteit . U kunt uw oprit opvallen met een divers assortiment van gemeenschappelijke oprit materialen . Gekleurde Concrete

Beton is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren . De kleuren die worden gebruikt in de oprit beton worden vaak gekozen voor baksteen of natuursteen of andere ontwerpaspecten van de thuiswedstrijd . Concrete kleuren worden ofwel toegevoegd aan het beton voorafgaand aan de levering , of geborsteld na de bouw . Afwisselend twee of drie kleuren van beton in uw oprit in horizontale strepen . Kies aardetinten om een ​​unieke maar subtiele afwerking te creëren om uw oprit .
Pebbles en Slate

Brons - gekleurde steentjes voegen een Europees land flair aan uw huis . Om een stijlvolle kiezel en leisteen oprit te bereiken , insluiten de kiezels in het beton ter plaatse of bestel de beton met kiezels al toegevoegd . Bekleed de zijkanten van de oprit met bruine leisteen in willekeurige elkaar grijpende patronen voor een gladde afwerking aan de symmetrische ontwerp te maken .
Mozaïek

Net binnen tegel , steen kan worden gebruikt om een ​​mozaïek ontwerp te maken in een oprit . U kunt ontwerpen zoals land vlaggen , symbolen en decoratieve iconen toe te voegen door het gebruik van marmer stukken , gekleurde steen of verf . Als je gekleurde stukjes steen die overeenkomen met de structuur van uw oprit te gebruiken , zullen de stukken lijken te worden ingebed in het oppervlak . Plaats de mozaïeken in de buurt van het einde van uw oprit verst van de straat naar je voordeur nieuwkomers op .

Hoe te verwijderen van een oude Blacktop Oprit

Verwijder een oude , afbrokkelende asfalt oprit naar een nieuwe asfalt , beton of bestrating oprit installeren of te vullen met aarde en graszaad als een nieuwe oprit niet zal worden geïnstalleerd . Een oprijlaan die ook is gebarsten en afbrokkelende zal moeten worden verwijderd om de onderneming van het grindbed voor het installeren van een nieuwe asfalt oprit . Als beton of klinkers vervangen de

Meer dan ooit