Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> opritten >>

Hoe te besparen op een betonnen oprit

Het maakt niet uit waar je woont zijn er manieren om te besparen op betonnen oprit kosten . Terwijl items zoals sub -grade voorbereiding en versterking zijn noodzakelijke onderdelen van een concreet project , zijn er creatieve manieren om geld te besparen . Betonnen oprit besparingen kunnen ook afkomstig zijn van het type afwerking u kiest voor de oprit . Gewoon waardoor het een DIY betonnen oprit , in plaats van een aannemer gebouwd is, kan helpen je naar beneden aanzienlijk bezuinigen op de kosten . Zelfs het inhuren van een deel van het werk en het doen van een deel van het zelf bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid van de begroting. Instructies
1

Inventory de tools die je hebt bij de hand om een betonnen oprit te bouwen als je denkt over een DIY betonnen oprit . Als je moet graafmachines voor de sub -grade werk , evenals een betonmolen en andere hulpmiddelen verhuren , kan uw betonnen oprit kosten snel oplopen. Kopen van 2

Meet de grootte van de oprit . Als uw huis ligt van de straat , overwegen het bouwen van een one - lane oprit van de straat naar het huis met een bredere schort voor twee auto's bij het huis. Je hebt nog steeds toegang tot uw dubbele garage , nog in staat zijn om een aantal kubieke meter beton te redden . In ieder geval kost een rechte oprijlaan minder te maken dan een met bochten .

Zoeken 3 schoon , maar gebruikte , sub- kwaliteit materialen . Als rotsen voor de basis zijn verkrijgbaar bij sloopwerkzaamheden , er gebruik van maken na het uitzoeken van vreemde materialen. Kijk in salvage yards voor materiaal om te gebruiken voor betonstaal .
4

Leg de minimale hoeveelheid beton voor uw oprit . Dit is niet de plaats om kosten te besparen of de oprit kan niet duren. Snijd in dilatatievoegen in de aanbevolen afstand voor uw deel van het land . Meestal beton moet 4 cm dik zijn . Dilatatievoegen moet 1 centimeter diep zijn en moet ongeveer 15 meter uit elkaar zijn.
5

Doe deel van het werk en het huren van een aannemer om de rest te doen. Als je gewoon huren van een aannemer te gieten en de afwerking van de oprit , kunt u een aanzienlijke hoeveelheid geld te besparen . Hetzelfde geldt als je de opstelling en indeling werk te huren , en giet het beton zelf .
6

Beperk de hoeveelheid fantasie werk je toe te voegen aan de betonnen oprit . Extra kleuren , speciale texturen en gestempeld ontwerpen zijn mooi , maar de kosten oplopen in een haast . Afhankelijk van de opties die u kiest , kunt u de kosten van de oprit verdubbelen alleen voor de extra's.

Hoe maak je een betonnen plaat Oprit Maak

Het maken van een betonnen plaat oprit is een uitdagende taak . Het voorbereiden van het werk voor de beton gieten is minder een uitdaging en kan gemakkelijk worden bereikt door de meeste handige huiseigenaren . De voorbereidende werkzaamheden gaat sorteren, eenvoudige vorm instelling , plaatsing van wapening en instelling overheadkosten of dekvloeren . Echter , de werkelijke gieten , plaatsing en

Meer dan ooit